Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

moj senek konczy niedlugo 9 miesiecy i juz od dawna nie budzi sie w nocy, ale od tyg znowu zaczal , myslalam ze to na zeby ale jak dam mu mleko to od razu zasypia, wiec to chyba nie na zeby a zdrowy tez jest i nie wiem od czego to moze byc.... czy u was moze tez sie cos takiego zdarzylo?? dziekuje bardzo za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkie mamuski :)

Gość rfvrfg
nie zakładaj dwa razy tego samego tematu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość dlaczego sie tak dzieje
tak, ja mialam tak samo, jak synek skonczyl 6 miesiecy. Tylko, ze ja dawalam w nocy wode do popicia, zeby sie nie przyzwyczail i nie budzil znowu na mleko. Po kilkunastu dniach okazalo sie, ze to wina zabkow :) Wyszly 2, wiec pewnie to od tego :) Pozdrawiam

Moj synek skonczyl dzis rowne 6 miesiecy, a od kilku dni mamy dokladnie to samo. Budzi sie po 5-6 razy w nocy z placzem, nic nie pomaga...Od tygodnia juz nie karmie go w nocy (ostatnia butla o ok.20.00 i pozniej pierwsza o ok. 7.00-8.00 rano), a pic nie chce, choc probujemy. Daniel ma juz 6 zabkow i kolejne 2 wychodza, wiec mam nadzieje, ze to one sa powodem tego budzenia, bo inaczej to juz sama nie wiem :( Szkoda mi go okropnie. Juz pal czapka, ze my sie nie wysypiamy, ale przede wszystkim on sie nie wysypia i cos mu dolega skoro placze :(

Gość dlaczego sie tak dzieje
do Mama Malego Danielka - Twoj 6 miesieczny synek ma juz Prawie 8 zabkow ????? :O moj jutro bedzie mial rowne 7 miesiecy i dopiero 2 sie wybily :) Gratuluje w kazdym razie kolejnych 2 ;)

dlaczego sie tak dzieje - tak, juz ma tyle i dzieki :) Wszyscy sie dziwia, lacznie z nami i pediatra, ze tak mu szybko wyszly. Pierwszy pojawil sie jak Daniel mial dokladnie 3 miesiace i tydzien, a drugi 3 dni pozniej. I tak polecialo. Teraz wychodza mu kolejne dwa i naprawde mam nadzieje, ze to przez nie tak sie budzi, bo do ubieglej soboty normalnie przesypial juz noce, a teraz... masakra. Doslownie co chwilke budzi sie z placzem...

no mąga isc zabki mój miał 4.5 msc jak wyszły mu 4 na raz potem już poleciało

Gość podnisze hop hop

Gość ząbki ząbki
mojej niuni 2 pierwsze ząbki wyszły jak miała 4,5 m-ca... potem spokój.... jakiś 3 -4tyg temu zaczeły się niespokojne nocki... a dzić mamy już górne jedynki , prawą dwójke... i lada chwila lewą dwójke! :)