Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxexx

JAK ZERWAC ZNAJOMOSC Z MALOLATEM...

Polecane posty

Gość xxexx

wlasnie..mam dylemat i to powazny:) pare mies.temu poznalam mlodszego od siebie o 12 lat chlopaka.ma 20 lat.na poczatku bylo ok,rozmowy,zarty.po pwenym czasie poszlismy do lozka.on jak twierdzi byl prawiczkiem.to bardzo madry i wrazliwy chlopak ale zauwazylam ze za bardzo sie zaangazowal i robii sobie jakies plany.wreczpowiedzial mi ze sie we mnie zakochal.mnie to przeraza i chcialabym zakonczyc w miare bezbolesnie ta znajomosc.kwestia tylko jak?boje sie ze on moze to bardzo przezyc albo cos gorszego...poradzcie jak umiecie

Gość TH is IT
Kim ty jesteś diabłem ?

Gość xxexx
jestem kobieta

Gość lucian B
małolat sie zabujał ma dopiero 20 lat wiec jestes jego pierwsza kobirta nie wie co byś zrobiła i tak bedzie cierpiał, rozpamietywał i tp

Gość żniwiarz
trzeba było najpierw pomyslec a nie zaspokajac swoje sexualne potrzeby teraz ty sobie odfruniesz a no bedzie zył w bólu

Gość 0-700
uswiadom chlopaczka, ze dalsza wasza znajomosc cie nie interesuje. i konsekwentnie sie tego trzymaj nie odbieraj telefonow, nie odpisuj na wiadomosci bedzie cierpial, bo pewnie sie zakochal, ale przejdzie mu, spotka w koncu inna i zapomni

Gość xxexx
czyli po kazdej innej tez by zyl w bolu?ja zrobilam z niego mezczyzne i nie chce tylko zeby robil sobie jakies nadzieje na dluzszy zwiazek bo to jak wiadomo jest bez szans na przyszlosc.on tego nie widzi?

Gość 0-700
stalo sie, trudno, czasu nie cofniesz nie on pierwszy bedzie cierpial i nie ostatni z powodu nieszczesliwej milosci

Gość 0-700
on tego nie widzi, bo jest zakochany pewnie po uszy i zaslepiony dotrze do niego, spokojnie

Gość lucian B
utnij to szybko im dłuzej bedziesz sie ociagała z rozmowa tym bardziej on bedzie sie zakochiwał

Gość xxexx
powiem szczerze ze nie myslalam ze on sie tak zadurzy,serio.tak wszystko niewinnie wygladalo.

Gość lucian B
po rozmowie nie dzwon nie pisz smsów jak sie czuje zerwij kontakt tak na dobre bo jak sie odezwiesz choc bedziesz sie tylko martwic to on moze to wziasc za objaw twojej sympati do Ciebie. ZERWIJ KONTAKTY

Gość xxexx
a moze powiedziec mu ze wyjezdzam za granice i nie wiem na ile,moze to go ostudzi?on jest z innego miasta i nawet nie zna mojego adresu

Gość lucian B
czego sie dziwisz chłopak młody niedoswiadczony pokazałaś mu śwait sexu to sie bujnał chłopina

Gość xxexx
to mam mu to powiedziec przez tel czy na gg napisac?juz sama nie wiem..czy sie spotkac i pogadac spokojnie

Gość lolek 111111111111111111
telegram mu wyslij głipia krowo

Gość lucian B
mysle ze spotkanie bedzie najleprze tylko przygotuj go jakos by sie nie napalił ze to takie spotkanie intymne :)

Gość TH is IT
Po co udawałaś miłość ?

o my god, ale masz problem. zerwij z nim jak zerwałabyś z każdym innym facetem. i tak bedzie cierpial i tak. ale fakt ze jest małolatem nie znaczy ze masz go traktowac ulgowo.

Bez różnicy przez co mu napiszesz. Napisz tylko, że jest "super" żeby nie dużo utracił ze swojej samo oceny. Postaraj się jak najmniej boleśnie złagodzić skutki tego zerwania. To młody chłopak a jeszcze wrażliwy...

"to mam mu to powiedziec przez tel czy na gg napisac?" spotkac i pogadac a nie jak gówniara przez tel czy GG!!

Gość xxexx
tak myslalam...

Gość xxexx
myslalam nawet zeby tak powolutku.ale w tym wypadku chyba to nie zadziala

Gość xxexx
nie udawalam milosci.lubie go i szanuje ale on chcialby czegos wiecej czego nie moge mu dac

Gość widzisz to już
tak jest.Małolaty się szybko zakochują ale jeszcze szybciej odkochują.Poradzisz sobie tylko wyjaśnij mu czemu nie możesz z nim być:)