Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiiek324

Gzie zabrać dziewczyne na urodziny ?

Polecane posty

Gość NatanPPP
Moja dziewczyna nigdy nie jadła sushi dlatego też na randkę zabrałem ja do mojego ulubionego sushi baru- Sushi Wesoła!Bardzo jej się u nich spodobało a sushi tak posmakowało że teraz raz w tygodniu jesteśmy ich klientami!

Gość gość
Polecam Ci lot w tunelu aerodynamicznym SpeedFly koło wrocławia :) świetny prezent dla drugiej połówki <3

Gość Dareckii

Dawno temu chodziłem do panoramarestauracja.pl, było średnio, ale w ostatnich latach duży postęp i powiedziałbym, że może i najlepsza lub jedna z najlepszych restauracji w Gdańsku, która doskonale wie, jak serwować rybę. Lokal bardzo dobrze zarządzany, obecnie z dość bogatą historią metamorfozy. Całe szczęście skutecznej.

Gość Mateusz

A był ktoś może w Sushi Saska Kępa? Bo moja dziewczyna ma jutro urodziny i planuje ją tam zabrać bo nigdy nie jadła sushi ale  nieco się stresuje czy jej posmakuje. Jakie sushi najlepiej u nich zamówić??

Gość Ona
2 minuty temu, Gość Mateusz napisał:

A był ktoś może w Sushi Saska Kępa? Bo moja dziewczyna ma jutro urodziny i planuje ją tam zabrać bo nigdy nie jadła sushi ale  nieco się stresuje czy jej posmakuje. Jakie sushi najlepiej u nich zamówić??

Ile ona ma lat? Ja bym wolała nastrój, wino, muzę i łóżko.

Gość suski789

Weź ją do Krakowa i koniecznie odwiedźcie studio masażu Unity Point. Masaż tantryczny jest nieziemski, super doznania. Na pewno będzie zachwycona i super odprężona. Fajny prezent https://studiodewi.pl

Gość Adam

Może kocha sztukę? Ja swoją dziewczynę dość często zabieram na wystawy w V.A. Gallery - miejscu naprawdę fajnym do spędzenia czasu dla zakochanych. W ciągu najblizszych dni odbędzie się wernisaż Karola Bąka, myślę że naprawdę warto odwiedzić to miejsce, choć trzeba kawałek dojechać