Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rorka

doradźcie..mąż nie chce się kochać w gumce...

Polecane posty

Gość rorka

Co mam robić mąż nie chce sie kochać w gumce, a ja bez, gdyż nie chcę kolejnego bobasa. Jedno dziecko mi wystarczy. Niestety tabletki i spirala odpadają-próbowałam, ale nic z tego. To trwa już 3 m-ce. Powiedział, ze jak nic z tym nie zrobię to się rozstaniemy. W zyciu codziennym wszystko jest ok.

Dlaczego odpadaja? Jesli z Twoich wzgledow zdrowotnych, a on nie lubi gumek z niewygody, to faktycznie lepiej sie pozbyc takiego dziada. Albo zaproponuj mu wazektomie :P Jesli on jest uczulony na latex, a Tobie niewygodnie - Ty powinnas sie zmienic

Gość htrwee
współczuję, wspaniały maż i człowiek, pewnie już zaplanował że się ciebie pozbędzie, zwykła szmata męska i tyle, odejdż bo to nie ma sensu, będziesz zwykła zdzirą jak się na to zgodzisz

Gość rorka
Proponowałam wasektomię-powiedział, że nie ma mowy. Nie lubi gumek, bo jak określił to lizanie lizaka przez papierek. Zależy mi na nim, bo jak napisałam na codzień jest ok.

Gość htrwee
tak czy siak jesteś już przegrana, nawet jak odejdziesz to on i tak nie będzie płakał, znajdzie sobie inną dziurę

Gość guomi
rorka a dlaczego tabsy i spirala odpadaja?

Gość rorka
Stosowałam chyba z 5 rodzajów tabletek skończyło się pobytem, w prawdzie krótkim w szpitalu z podejrzeniem zakrzepicy, plastry też nie- miałam non stop okres, spirala-odradza mi mój gin. bo mam długie i obfite okresy.

Gość hhhhiko
co jeszcze zrobisz dla mężusia żeby był zadowolony?

Gość guomi
zrób sobie wywiad w kierunku zakrzepicy,jesli nie chcesz miec wiecej dzieci polecam ci zastrzyk anty, bierze sie go raz na 3 miesiace

Gość rorka
No właśnie i tu jest problem, bo niestety nic już nie mogę wymyśleć, a sex przerywany stanowczo odpada.

Gość Ale to nie on musi
lizać lizaka przez papierek, więc nie powinno mu to w ogóle przeszkadzać, zwłaszcza, że wie doskonale, że Ty nie możesz używać innych środków. Fakany egoista.

Gość reewwwk
same mądre rady, zero godności macie do siebie

Gość guomi
reewwwk o co ci chodzi?????

Aha. Czyli jako ze z powodu Twego zdrowia maz nie chce zrezygnowac z wygody i woli sie rozstac. Hm. Co z tego, ze w innych wypadkach jest O.K.? Daj mu czego chce, czyli rozstanie. Moze ma juz kogos na oku? :D Kochajacy facet dba o zdrowie ukochanej

Gość rorka
No właśnie nie rozumię co ma godnośc z tym wspólnego.Jeąeli chodzi o sex, to jest to chyba naturalna sprawa?

Gość reewwwk
nawet nie rozumiesz.......

Gość zaproponuj mu podwiazanie
nasieniowodow, zabieg u mezczyzny prosty i 100% bezpieczenstwo potem. A jak mu nie pasuje, odstaw go od loza - chetnych chlopcow, ktorym gumka nie wadzi, jest pelno.

Gość reewwwk
nie przeszkadza wam że jakiś śmieć was szantażuje ,albo seks bez gumy olbo papa????

Gość rorka
czyli wg ciebie w imię godności mam odejśc. o to ci chodzi, o to że moje pytanie wydało ci się żałosne? Ty pewnie byś się nie zastanawiała i odeszła? Ja go kocham mimo to ,i chcę jakiejś mądrej rady, łatwo jest mówić komuś kogo to nie dotyczy-odejdź., a co z naszym synkiem, gdzie mam iśc?

Gość guomi
wybacz,ale zaden "śmieć" mnie nie szantażuje :O moze Ty sie wiazesz z odpadkami ale ja nie ;)

Gość tabsow jej nie zalecajcie
po tym sa straszne powiklania, a jak sie ma ryzyko zakrzepicy to mozna zejsc lub stracic konczyne, przy tym wazektomia to naprawde lajcik. Ale jak chlopu nie zalezy, to moze zwiazek juz sie przezyl i czas na nowy...

Gość hej dziewczyny dlaczego to ona
ma ryzykowac swoim zdrowiem, skoro dziadowi sie zwyczajnie nie chce pojsc na zaden bezpieczny kompromis? Czego te kobiety nie zrobia, zeby zadowolic swoich egoistycznych mezow? SZANUJCIE SIE DZIEWCZYNY, wy tez jestescie ludzmi!!!

Gość duza hela
nigdzie nie idź, jak mu sie nie podoba to niech on idzie, no nie wierze, ze po takim czys masz jeszcze ochote byc z facetem ... masakra.... Postaw warunek, albo w gumce albo w ogóle zero, a jak on chce odejśc to odejdzie i tyle

Gość jezeli podwiązanie to raczej
nasieniowodów, bo u kobiety to poważny zabieg, a u mężczyzny drobnostka. Mi by się osobiście nie chciało seksu z kimś, kto ma mnie w d..., bo po prostu wtedy wszystko opada...

Gość reewwwk
poza tym powinien mieć trochę współczucia dla niej i być wsparciem że jest chora a nie jeszcze mieć wymagania

czasem jak czytam takie wpisy to zastanawiam sie czy na swiecie jest jeszcze troche normalnych facetow ktorzy w kobietach widza cos wiecej niz tylko cipe...... zal naprawde......

Gość no własnie rorka Ciebie on
nadal kręci mimo że Ci udowodnił, że jesteś mu obojętna? Piszesz że w życiu codziennym jest ok, czy to znaczy, że po prostu nie pije i nie bije? Masz tak minimalne wymagania?

Gość guomi
wellness dlaczego? ja biore hormony z własnego wyboru i dla wygody,bo przynajmniej nie mam okresu,a byly bardzo bolesne

Gość chyba nie masz wyjścia
Ale on nie chce, a ma możliwość. Jeszcze grozi odejściem? Pieprzony egoista. Nie zależy mu na Tobie, tylko na ciupcianiu? I Ty chcesz szukać rozwiązania. Nie ma, sama to chyba wiesz. Jeszcze wyjście, że on będzie Cię zapładniał i co rok prorok, a potem i tak zostawi, bo nie da rady zarobić, a Ty będziesz coraz mniej atrakcyjna. Jedyne wyjście, to kop w 4 litery, może się w sądzie opamięta i zgodzi na wazektomię. Powiedział Ci, że jak sobie nie będzie mógł zamoczyć, to pójdzie do innej. W jaki sposób on jest ok??? On tymi słowy zakończył wasz związek. Palant nie mąż, przepraszam za wyrażenie.