Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipipipipi

DLACZEGO OD RAZU ANOREKTYCZKA ?

Polecane posty

Gość pipipipipi

Jako 14 latka byłam okrągła jak na niski wzrost - 157cm,55kg. Przez następne 1,5 roku schudłam do 45kg. Osoby które znały mnie już wcześniej i rozsiewały ploty na temat tego, że jestem anorektyczką bo wcześniej byłam grubsza.Byłam i jestem zdrowa, nigdy nie miałam anemii. Schudłam sama z siebie, zrobiłam się bardziej koścista i z wiekiem zmieniła mi się sylwetka, jest szczuplejsza, jestem z tych drobniutkich. Domyślam się, że cała akcja przez moje szczupłe biodra, miałam takie nawet będąc okrągła, ślepi byli ? Cały czas słyszę:" boże jaki szczupły brzuch anorektyczka! " , "pewnie nic nie je", "zjedz coś". A PRAWDA JEST TAKA ŻE JEM ZA TRZECH. Dlaczego ludzie którzy mnie nie znają uważają za anorektyczkę? nawet Ci chodzący po ulicy ? Dlatego, że jestem drobna i szczupła? Chyba nie widzą mojego wzrostu, że nie powinnam być już grubsza. Po co od razu nazywać kogoś anorektyczką ludzie !

Jak za chuda to źle. Jak za gruba to też źle. Co za nietolerancyjny naród. :)

Gość niekasiasta kasia
nie ty jedna tak masz 160cm i 44kilo 22 lata tez mnie nazywaja anorektyczka bo cale zycie bylam pulpetem.juz schudnac w spokoju nie mozna.nikogo nie obchodzi ze tak sie czuje lepiej bo nie sapie po wejsciu na schodki:O trzeba olac.

Gość Jo GouId
przesadzacie. ja waże nieco ponad 45 kg (48,5) przy wzroscie sporo wiekszym bo prawie 170cm! i nikt mnie od anorektyczek nigdy nie wyzwał. mam duży biust ładną sylwetke talie. po prostu zawistne balerony plotkują i tyle

Gość niekasiasta kasia
nie nie przesadzamy tylko pewnie chodzi o to ze my schudlysmy a kiedys bylysmy grubsze i to im sie nie podoba bo tyle samozaparcia w sobie nie maja.jak ktos jest chudy od zawsze to sie przyzwyczajaja a skoro ja jako dziecko zajmowalam 2 miejsca zamiast jednego to oczywiscie musze miec anoreksje bo jak moglam tak schudnac.

Gość trabapowietrzna byla
165cm - 53kg - 20lat - wg innych jestem szkieletem i nic nie jem - co tez nie jest prawda

Gość pipipipipi
mieszkam w małym mieście, tu prawie wszyscy się znaja, to przez to że wcześniej ważyłam więcej, nie wyobrażają sobie że ktoś jest zdrowy jak tak schudł :(

Gość trabapowietrzna byla
Nie przejmuj sie co ludzie gadaja. Pewnie sa zazdrośni, ze im sie nie udało tyle schudnac. Jak naprawde jesz to wszystko ok - ciesz sie ze sama ze soba jestes w porzadku i sie nie oszukujesz:)

Gość kurczę pieczonę
jem tak dużo ze sama się sobie dziwię, nawet w badaniach mi wyszło za dużo cholesterolu i lekarz mi powiedział ze musze przejść na małą dietkę żeby obniżyć ten poziom, a tu ludzie myślą że anorektyczka ze mnie :( wstyd juz mi chodzić po ulicy przez te ich opinie, mam krągłąsci jak na swoja wagę, oni chyba nie wiedzą jak wygląda ktoś chory na anoreksje

Gość pipipipipi
jem dużo jestem zdrowa, nie znają mnie i uważają że jestem chora na coś jeżeli w ogóle schudłam