Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stojący penis

Dziwna ochota na penisa...

Polecane posty

Gość Stojący penis

Mam 21 lat, czuję się hetero, bo podobają mi się tylko kobiety, w zupełnie naturalny sposób. Jednak od kilku miesięcy mam ciągle nawracające fantazje związane z facetami. Nie czuję się bi, bo mężczyźni mi się zupełnie nie podobają, nie mówiąc już o podniecaniu. Interesuje mnie tylko penis. Nieraz mam ochotę wziąć jakiegoś do ręki, popieścić i może nawet wziąć do buzi. Nie powiedziałbym, że to jest do końca seksualna potrzeba, ale ciekawość, chęć poznania czegoś innego. Czasami też zastanawiam się jakby to było rżnąć kolesia w tyłek albo samemu się wypiąć. Głupio się czuję z takimi myślami i zastanawiam się czy inni faceci też tak mają.

Gość qazzaq
Tak, bardzo podobnie.

Gość Ja tez tak mam ale nie jestem
gejem. Podniecają mnie same narządy, faceci mi sie nie podobają, nie potrafiłbym sie zakochac w mezczyznie. Jednak chciałbym dotknąć penisa innego faceta, popiescic a nawet wziac do buzi. W pupie tez bym sie pobawił. Kurde dziwne to bo zakochuje sie w kobietach i bez nich nie wyobrazam sobie zycia. Zastanawiałem sie juz nad tym i gdyby była okazja to chciałbym spróbować ale nie mam takiego kolegi a z obcym tego nie zrobie. Pozostanie to w sferze fantazji:) Aha mam takie marzenia tylko jak jestem samotny i nie mam kobiety. Kiedy spotykam sie z kobietą takie myśli znikają. Dziwne...

Gość ikuhuihui
do celi z takimi fantazjami, tam spotkacie podobnych sobie

Gość gość
Ja tez tak mam

Hej, spróbuj z jakimś chłopakiem. Zamiast się zamartwiać, przekonasz się, o co chodzi. Są takie strony, na których możesz poznać takich ludzi, np. fellow.pl, queer.pl. Może ci się spodoba, a może uznasz, że to kompletnie nie dla ciebie, ale ciekawość zaspokoisz.

Ej panowie nie musicie się oszukiwać. Bycie bi to naprawdę fajna sprawa.

Gość gość
Jak zdecydujesz się na podjęcie próby z chłopakiem to śmiało mogę Ci polecić mynago w celach poszukiwawczych.

Ta daj sobie z ciekawości wsadzić k****a w d*pe???????:(hahaha poyebane zwierzaki! Szeni de da szewec. !