Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znacie tą regułę

Zauważyliście, że faceci z dobrym zawodem zawsze mają prawko , a nie mają go...

Polecane posty

Gość fakt no wezmy
no coz, lepiej miec niski i wzrost i prawko niz byc wysokiem bez prawka bez prawka zadne facet nie jest meski, wyobrazasz sobie by taki james bond nie mial prawka??

Gość Cwaniak bez prawka
Jakoś kiedyś samochodów w ogóle nie było, a faceci jak mieli być męscy i tak byli męscy. Ja prawka nie mam, a z wieloma laskami spałem. Czego więcej chcieć? A James Bond to tylko w filmach występuje. Pudzian i bez prawka byłby bardzo męski

Gość fakt no wezmy
pudzian to w ogole nie jest meski :O jest tandetny :O jesli to twoj wzro meskosci to gratuluje! co z tego ze kiedys nie bylo samochodow? czasy sie zmieniaja a my wraz znimi, kiedys nie bylo lekarstw, skoro tak bardzo lubisz kieys to nie powinienes ich uzywac

Gość Cwaniak bez prawka
Pudzian męski nie jest - dobre. Każda by go chciała. Ja bez prawka jestem bardziej męski niż kurdupel z prawkiem. Kupuje taki auto, a potem cały rok chodzi w podartych spodniach, bo AC, OC i paliwo wszystkiego jego wydatki pochłaniają

Gość fakt no wezmy
kazda? nie rozmieszaj mnie, tylko te co wyjatkowo leca na kade bo on bogaty, a tak paskudny ryj, gora miecha a wlozku pewnie orzeszek :O poza tym nie mowimy o posiadaniu auta, tylko samego prawka, gosc bez samochodu moze byc meski, gosc bez prawka- nie oto cala prawda a wzrost nie ma nic do rzeczy,

Gość Cwaniak bez prawka
A ja czuję bardziej męski niż chudzinki, grubasy i kurduple, choćby prawko mieli. Prawko póki co nie jest mi potrzebne i nie zamierzam go robić, bo kobiety sobie ubzdurały, że facet chce mieć prawko

Gość Cwaniak bez prawka
Poza tym co po prawku, jak ktoś nie ma nawet zawodówki ukończonej

Gość fakt no wezmy
co do grubasow to sie zgodze, tym to nawet prawko nie pomoze, :O ale reszta bez prawka przegrywa zycie

Gość Cwaniak bez prawka
Ja nie przegrywam. Pracę mam, wyższe mam i z niejedną kobietą kopulowałem

Gość fakt no wezmy
placiles im? tak sie tym chwalisz jakby to bylo nie wiadomo co, choc moze dla foaceta bez prawka to jest cos!

Gość Cwaniak bez prawka
Nie uważam, żeby prawko było najważniejsze w życiu