Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiopasdfghjkl

czy powiedziec jej o zdradzie?

Polecane posty

Gość qwertyuiopasdfghjkl
tak,wiem o tym on wie ze go uwielbiam,zrobie dla niego bardzo duzo, przebacze mu nie jedno

Gość qwertyuiopasdfghjkl
hmm smsy,gg wszystko trzymam wiec to jest jakas mysl ale boje sie ze gdy ona go zostawi, to on tez zostawi mnie ja nie dam rady bez niego..

Gość qwertyuiopasdfghjkl
uppp

qwerty prosilas mnie o rade... wiem ze ta sytuacja jest dla ciebie bardzo ciezka. pomysl zeby ja uswiadomic o tym ze sie spotykacie nie jest dobrym pomyslem.pomysl jak on zareaguje. niby sie bardzo lubicie a odbierasz mu jego "szczeście" chlopak bedzie zly i obrazony w 100 % a na dodatek moze to spowodowac to ze zerwiecie blizszy kontakt bo tacy sa faceci... myśle że chlopak albo jest zwykłą "świnią" i kożysta z okazji jakie mu się trafią a jezeli jest naprawde dobrym czlowiekiem i stoi w dlemacie ty czy ona to moze porozmawiaj z nim ale bardzo szczerze. powiedz ze ci z tym zle ze tak jest i zeby wybral czego bardziej pragnie? a jezeli woli ja to wy zostancie tylko znajomymi i niech was nic wiecej nie laczy albo nawet na jakis czas wogole sie nie spotykajcie znam podobnego chlopaka ktory tak robil jest moim przyjacielem tez bylam jedna z takich dziewczyn i szczerze powiem ze wole go za przyjaciela nie dalo sie mu przegadac po kolei szly dziewczyny jedna za 2 i zawsze byly dwie taki juz typ tego czlowieka ale wystarczy o mnie mysle ze rozmowa z nim wiele wytlumaczy. przeciez nie warto sie meczyc i bardziej angazowac jezeli to bez sensu... dobrze by bylo gdybys dowiedziala sie troche o nim czy jest staly w zwiazkach czy sie bawi bo jezeli sie bawi to nie ma sensu staranie. oczywiscie to tylko moje zdanie zrobisz jak bedziesz uwazac... ja tylko moge powiedziec swoje zdanie buziaczki..:*

Gość mahafraito
Układ z tym człowiekiem nie ma żadnej dobrej przyszłości. Wiem ,wiem nie chcesz tego słyszeć. Ale nawet jak już wybierze Ciebie, to całe zycie będziesz się zastanawiać, czy nie ma kogoś poza Tobą. Ale jak juz koniecznie chcesz się w to pakować, to żle zagrywasz. To źle,że on wie, ze Tobie tak zależy, ze zniesiesz wszystko. Im bardziej się starasz i zgadzasz na wszystko, tym jemu mniej zależy. Tak jest. Mężczyzni to zdobywcy, a jak maja wszystko podane na tacy, to juz nie ma co zdobywac i po prostu zwijają żagle. Przeczytaj uważnie cała tę książke: http://www.scribd.com/doc/3272568/Argov-Sherry-Dlaczego-mczyni-kochaj-zozy Zrozumiesz wtedy wyraźnie jakie błędy popełniasz.

Gość qwertyuiopasdfghjkl
dziękuję za wszystkie rady, wezmę wszystkie pod uwage