Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrunetWieczorowąPorąaą27

Kto Poradzi W Dylemacie

Polecane posty

to wyżej to ja

czlowiek usmiecha sie do osoby milej, sympatycznej badz milej sercu.Mysle, ze skoro tak jest, to dowod na to, ze z sympatia widzi twoja osoba.Moga sobie wszyscy mowic co chca, ale ja wierze w twoje czyste intencje.Opowiem Ci, cos niewiarygodnego.Moj ziec kiedy zobaczyl moja corke pierwszy raz , wiedzial, ze ta kobiete chcialby widziec za zone.Tanczyla na parkiecie i zafascynowany myslal jak dalej postapic.Byl w zwiazku z dziewczyna.Postawil na jedna karte.Wytlumaczyl swej dziewczynie, ze chce odejsc.Ze nie potrafi zrezygnowac z walki o kobiete, ktora widzi pierwszy raz.Dziewczyna zrozumiala, a on zaczal sie starac o moja corke.Bardzo skutecznie, bo jest moim zieciem.Sa juz 5 lat po slubie, maja cudowna roczna coreczke Elenke i wszyscy bardzo lubimy i szanujemy ziecia.Jest swietnym facetem.To wszysko wiem od niego.Historia nieprawdopodobna ale najprawdziwsza.Takze, Tobie tez radze zlozyc los w rekach dziewczyny.Jak sie potoczy ,nie wiem.Moze bedzie szczesliwe zakonczenie twojej historii, a moze pisana jest Ci inna kobieta.Wazne , bys byl uczciwym i dobrym mezczyzna.Los czesto nagradza.I dostaniesz swoje szczescie w zyciu.

Wow, a już miałem pytać czy nick to Twoje imię, gdyż jest niesamowicie piękne, i rzadko spotykane. Twoja córka musi być bardzo bardzo piękną dziewczyną, bo wątpię by facet zostawił swoją kobietę, nawet dla zwyczajnej dziewczyny , a teraz mają jeszcze córeczkę....już to widzę co będzie jak podrośnie :) nie będzie mogła się odpędzić od adoratorów, a tym czasem niech zięć pilnuje swojej żonki jak diamentu.

Gość Opierdziane_Gacie
napisz jej, ze chcialbys jej wytresowac bobra.

tak masz racje.Moja corka jest wielka pieknoscia.Na pewnym przyjeciu,przyjaciel mojego ziecia (jest zawodowym fotografem pracujacym z modelkami ), byl oczarowany nietuzinkowa uroda Oli.A coreczka jest tez malenka pieknoscia.Nosimy z wnusia to samo imie:)A zeby dopelnic calego obrazu powiem Ci, ze ziec jest tez pieknym mezczyzna.Nie wiem jak masz na imie Brunecie , ale zycze Ci wielkiego szczescia w milosci.Ona jest taka wazna.Wlasciwie ulozone zycie osobiste przeklada sie na wszelkie sfery zycia-radosc, zdrowie, prace.Powodzenia jeszcze raz.

Gość Opierdziane_Gacie
milosc nie jest wcale wazna. najwazniejsze jest ostre rzniecie, i jeszcze ostrzejsze lodzenie !

Gość jmadgjp
Kazdy moze miec swoje zdanie i ja tez mam i moze ci sie nie podobać.jest podobne do większości facetów. Nie ruszaj nie swojej laski. Jakbys do mojej startował to bym tylko spytał czy Cie kocha a jak nie to domyśl sie co bym ci zrobil jakbym zobaczył ze krążysz jak pies wkoło zakłócając spokoj. Człowieku tak dobrze ja znasz ze twierdzisz ze ja kochasz? Nie myl zakochania z miłością i nie wcinaj sie pocichu w czyjś zwiazek.jej sprawa z kim jest skoro taka ładna to jakby nie byla szczęśliwa to by odeszła a przez Ciebie moze sie cos między nimi popsuć.zycze by twoja partnerka jesli ja zdobędziesz tez odeszła do innego