Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LightSideOfTheMoon

Miłość a odległość

Polecane posty

Gość LightSideOfTheMoon

Przez przypadek poznałem pewną dziewczynę.Spotykaliśmy się w tym samym miejscu przez parę dni i ciągle na siebie patrzeliśmy, to było takie dziwne .Ja wiedziałem że coś jest i podejrzewałem że ona też wie i bardzo chcieliśmy się odezwać do siebie ale jakoś tak wyszło że tego nie zrobiliśmy.Kiedy wracałem do domu całą drogę o niej myślałem i po cichu miałem nadzieję że odjadę ją na naszej klasie ale niestety tak się nie stało bo nie miała tam konta.Minęło parę dni a ona do mnie napisała !!! Że chciała się pożegnać tylko i życzyć powodzenia w dalszym życiu , to była najpiękniejsza chwila w moim życiu.Wymieniliśmy się telefonami i piszemy do siebie.Już wiadomo że się w sobie zabujaliśmy od pierwszego wejrzenia ale jest jedno wielkie ale , mieszkamy od siebie za daleko żeby to miało w ogóle jakiś sens :( To jest straszne ,najprawdopodobniej poznałem dziewczynę swojego życia a nawet nie mam szans teraz jej zaprosić na herbatkę i tak dalej.Oboje zdajemy sobie sprawę że raczej nic z tego nie będzie ze względu na miejsce zamieszkania no i jak z tym teraz żyć :( Czy ma ktoś albo miał tak samo jak ja ?

Gość ASSSSSSSS
jeśli czujesz, że to kobieta twojego życia to nie ma znaczenia oodległość, to jest tzw usprawiedliwianie się dlaczego boisz się zaangażować, ludzie żyją ze sobą po kilka lat widując się bardzo rzadko, bo dzielaca ich odległośc wynosi tysiące km, a jednak są ze sobą bo to jest najważniejsze!!!

co za problem spakowac rzeczy,wsiąść w pociag i zmienic swoje zycie? gdybym usłyszała "tak" od kogos,kogo kocham...zostawiłabymm wszystko za sobą i pojechała do niego...walcz o swoje szczescie.trzymam kciuki.raz sie zyje.nie ryzykujesz-nie wygrywasz...

Gość fasola1
związki na odległosc tez istnieją tylko trzeba tego mocno chciec..szanować siebie swoje uczucia i dawac z siebie wiele wiedząc ze nie zawsze bedzie sie na wyciągnięcie reki

Gość ciotkaciotkadobra rada
A skad jestes?i ile km was dzieli?