Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaaa

Poronienie

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaaaa

czy sa jakies sposoby by bezpiecznie poronic dziecko? odrazu mowie zeby nie wypowiadaly sie osoby o podobnych tresciach do tych "chcesz zabic swoje dziecko", "lepiej je urodzic i oddac" zalezy mi tylko na odpowiedziach kogos kto zna jakikolwiek sposob na to z gory dziekuje za pomoc ratujecie moja przyszlosc...

Gość zalamanaaaaaaaa
odpowie mi ktos?

Gość niunka1991
ja na szczęście nie miałam nigdy takiego problemu i jestem przeciw ale to Twoje życie :) słyszałam o jednym sposobie ale nie mam pojecia czy jest skuteczny jeżeli to jest wczesna ciąża , a podobno w takiej sa zabronione gorące kopiele to .... wejdź do wanny z gorącą wodą , bardzo ciepła i siedź w niej dłuuugoooo, nie wiem czy to jest skuteczne ... ale slyszałam o czymś takim

Gość zalamanaaaaaaaa
dziekuje niunka a jest moze jeszcze jakis sposob oprocz tego? wiem ze to jest bardzo nie bezpiecznie ale nie ma wyboru...

Gość niunka1991
móżesz sprobwać nosić jakieś bardzo ciezkie rzeczy wziasc jakis ciężki przedmiot którego prawie nie możesz unieśc i z nim chodzić

te niunka co ty za bzdety piszesz? masakra.... 91 to twój rocznik? skąd ty te pomysły wzięłaś z bravo?

Gość niunka1991
to nie sa bzdety ;] nie jesteś kobietą wiec sie nie odzywaj

Gość ktośka zośka
Niunia gadasz głupoty. Jeste kobietą więc moge się wtrącić. Autorko moze jak już musisz to idź do lekarza który da Ci jakieś środki, powie jak postępować i w ogóle

że co? a na jakiej podstawie to stwierdziłaś? jestem kobietą i śmiem twierdzić , ze dużo starszą od ciebie i piszesz bzdety!!!

o zal, niunia.. co ty jej radzisz. a autroka nie powinna jak juz domowych sposobow stosowac. jestem przeciwna zabijaniu przyszlego dziecka, ale coz, to ty sobie psychike zniszczysz ;)

Gość I facet i mowie
zalamana to dopiero bedziesz jak przez te glupie porady urodzisz chore dziecko !!! Wybierz sie do Czech albo Slowacji i zrob to po fachowemu, bo w tym rozmodlony kraju to zapomnij, No mozesz spytac sie tych w czyrnych sukiennkiech czy wspomoma ciebie finansowo po porodzie ...

Gość najlepiej to zastosuj obydwie
metody: weź kowadło kowalskie pod pache i idź sie kąpać. Boże...skąd takie tłuki sie biorą...

Gość niunka1991
sam jestes tłuk kretynie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dałaś d*py
Głupie pind*y mówią mój brzuch - moja sprawa. A ja mówię - moja pochwa moja sprawa. Dałaś d*py, to teraz ponieś konsekwencje i urodź niczemu winne dzieciaka. Zawsze można po porodzie zostawić go anonimowo w szpitalu, zrzec się wszelkich praw i w ten sposób dać mu szansę na godne życie. Ale łatwiej chować głowę w piasek, nie?

Gość EwaO
Spróbuj np. szybko wejść po schodach w wysokim bloku. To może spowodować poronienie.