Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość walczaca z własnymi snami

prorocze sny......

Polecane posty

Gość walczaca z własnymi snami

Witam wiem ze niektorych to rozśmieszy lub zdziwi ale mam takie nieszczescie ze moje sny a zwłasza te złe czesto sie sprwdzają choc nie odrazu to po około pół roku.Kiedyś miałam taką sytuacje, zw przed wakacjami smiło mi sie cos złego wzgledem mojego przyjacila, prosiłam go i ostrzegłam aby nie wchodził w pewną sprawe- niestety na przełomie pazdziernika/listopada to sie sprawdziło. To samo miejsce, osoby, pora dnia, slowa, łyz i odczucia co w snie... wszystko tak samo. Mam tak gdy wiem ze cos moze sie złego stac, wiem ze to dziwne ale czasem moje sny mnie przerazają. ostatnio ( we wtorek) smiłam o moim kumplu, który wyjeżdza na ferie w bieszczady, to był okropny sen widziałam go cierpiącego, zanurzonego w wodzie, brudnej z kriwa, nie mogł sie z niej wydostac ja mu pomogalam dzis w novy bylo to samo, ta sama osoba ale inne okolicznosc góry, grupa znajomych z nim jadacych- znam ich, widziałam ich pensjonat, jego kurtke widziałam co robią i o czym gadają... widizałam ich wycieczke w gory i to co sie stalo.... bardzo sie boje bo nie raz i nie dwa moje sny sie spełniają i nie weim czy to mozliwe ze moga ona mnie ostrzegac!? nie wiem co o ty myslec pomóżcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować