Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comeslowdown

czy wszystkie kobiety głupieją z wiekiem

Polecane posty

Gość comeslowdown

czy muszą dokonywać ciągle jakiś zmian w życiu, mimo że większość pomysłów to porażka? przez to pierdolą życie innym i stają się do "zmiany" a normalnej stałej kobiety nie ma.............

Gość Shakingbreaking
Nie wiem, czy dobrze zrozumialam... ale jakos podklada mi sie ten opis pod kobite, ktora na spole z moim eksem rozwalila nam zwiazek. Babka (mezatka swoja droga) postanowila przezyc cos romantycznego. No i trafil sie moj malzonek. Zaiskrzylo. On zarzadal ode mmnie rozwodu, ja sie zgodzilam (bo niby czemu nie) i kiedy on juz pewien byl ze wlasnie odnalazl milosc swego zycia, panna mu oswiadczyla, ze jednak... woli zostac ze sprawdzonym mezem. :) Ot, poszukiwaczka przygod. :)

Gość nie warto
ależ są!!:)

Z wiekiem, to malo prawdopodobne. Niektore sa po prostu glupie zawwsze ale sie dobrze kamufluja ;) A Ciebie, ktoras skrzywdzila bo stara sie ulozyc sobie zycie i dazy do zmian zgodnie z 'duchem czasu.' ? Jesli tak, to dobrze robi bo w dzisiejsztym swiecie bycie skostnialym i nie wrazliwym na zmiany wokol jest po prostu stanowiskiem staroswieckim. jesli zas chodzi Ci o 'kobiete stala', w znaczeniu - bezwolna i podporzadkowana, nie myslaca w ogole o sobie, to takiej szukaj i bedziesz szczesliwy i ona tez. Bedzie patrzyla Ci w oczka, gotowala obiadki, siedziala przed tv i biegala do sklepu po kolejne piwo bylebys tylko od niej nie odszedl. 🖐️

Gość comeslowdown
te pomysły np.dotyczące zmiany wyglądu to OHYDA! ile razy my faceci musimy powtarzać że nam się podoba jak jest lub jak było , a wy kurwa nie rozumiecie nic , a potem płaczecie że was zostawiają

Ach, o to chodzi ? ;)A co sobie zmienila, ze ja zostawiles ?

Jesli mozna Cie prosic, nie mow za wszystkich facetow. Mowienie 'my', kiedy wypowiadasz sie sam jest smieszne 🖐️