Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaczarowany ołówku

Czy mąz mnie jeszcze kocha?

Polecane posty

Gość rozmawiamy z Tobą bo
Może on i był zakochany drogie Panie, ale zmaga się z impotencją (seks przychodzi mu z trudem, ale czasem w ogóle nie jest możliwy), masturbacja stała się bezpieczną formą zaspokajania. Oczywiście mógł jej już nie pożądać przed ślubem, ale wtedy cudów nie będzie. Bo nie da się nikogo zmusić do odczuwania podniecenia, tak jak i do miłości.

Gość Zaczarowany ołówku
rzucaczka ale ja go do nieczego nie zmuszalam :) kochał sie ze mna i to z wielka przyjemnoscia.

ale pier.... przecież pisała, że wcześniej też sex z jej inicjatywy, więc o co chodzi

O co Tobie chodzie z tym pierdoleniem, bo to, że seks był z jej inicjatywy nie wyklucza tego o czym pisałam :o

Gość Zaczarowany ołówku
to, ze z mojej inicjatywy nie znaczy ze bez jego chęci. po prostu widocznie lubi kiedy ja dominuje i nic wiecej, ale masz ograniczone myslenie, przykro mi

jak widać odchudza się, więc agresja jest w jej przypadku uzasadniona. Może lubi gdy dominujesz, może, może, może. Porozmawiaj z nim szczerze. Chociażby całe forum gdybało, nie poznamy przyczyny.

Gość ehhh******
Dziewczyny wy sie sexem podniecacie w tym widziecie problem a autorka jest dla meza praczka i sprzataczka oraz opiekunka do dziecka .... On nie czuje sie zobowiazany zajmowac sie tym dzieckiem ...

Gość Zaczarowany ołówku
zobaczymy jak bedzie dzisiaj jak wroci z pracy..

Gość Zaczarowany ołówku
spróbuje z nim dzisiaj porozmawiać, ale wątpie żeby to przynioslo jakieś rezultaty na dłuższa metę.. zawsze kilka 1-2 dni jest spokoj, a potem znowu sie zaczyna..:(