Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Ona9090

Ginekolog ?

Polecane posty

Witam byłam wczoraj u ginekologa, bo miałam taki problem" 5 tygodnie temu uprawiałam sex z chłopakiem bez prezerwatywy, ale wyciągnął przed wytryskiem. Obawiałam się, że jestem w ciąży i ponad trzy tygodnie temu zrobiłam test. Wyszło, że nie jestem w ciąży, ale 27 dostałam "niby" okres i on do 1.02 był ze skrzepami krwi i nie bardzo obfity jak zawsze były tylko takie plamienia (takie brunatno czerwone), a od 1 do 4 miałam plamienia, ale w mniejszych ilościach ( i nie przez noc tylko w dzień) i były one brązowe i po tych plamieniach znowu zrobiłam test i wyszedł negatywny" Wiec powiedziałam ginekologowi że nie mam regularnej miesiączki i czy jest możliwość ciązy, nic mi nie odpowiedział, nawet nie chciał mnie badać, dopiero jak sie go zapytałam " a nie bedzie mnie pan badał" a on " a jak pani chce to prosze bardzo" po badaniu powiedział że przepisze mi witamine E bo może to byc od hormonów ( ten okres) i powiedział że on tu zadnej ciązy nie widzi ale jak bym nie dostałą miesiączki to mam przyjsc bo może sie juz zaczynać ciąża" kurcze i co ja mam teraz robic? czy isc do innego ginekologa? Prosze o szybka odpowiedz?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować