Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maciek31zoliboż

założyłem nowy temat

Polecane posty

A jakoś dzisiaj mi się nie chce spać. Piłam kawę o 19, więc może być ciężko. Ale jak jesteś zmęczony to śmigaj. Minister sie zdenerwuje i poleci po premii jak będziesz nieproduktywny, albo nie daj Boże jakiś kierownik ;)

ja kawy w ogole nie pije :p kawa + papierosy... kiedys lubilem czy ja cos powiedzialem ? :p przeciez nie bylo podtekstu :p chcialbym zobaczyc jak smacznie spisz i tyle :classic_cool:

Ale ja nie oglądam chyba że o Brzyduli pogadamy Musisz mi jeszcze na jedno pytanie odpowiedzieć? czy umiesz grać na gitarze? Mi Twoje imię kojarzy się z gitarą i ogniskiem ;)

gitarra :classic_cool: nie umiem i na ogniskach zachowuje sie pasywnie tzn slucham i sie odstresowuje napojami :classic_cool: mam ochote na ognisko w lutym :p tego jeszcze nie robilem :p ale mi poprawilas dzis humor Malgosiu :classic_cool:

Ale ty też znalazłeś mój czuły punkt- na razie jeden ;) Baaardzo lubię jak ktoś do mnie mówi Małgosiu. A czym ja Ci poprawiłam humor? Chyba tym Mansonem! Ja się strasznie boję horrorów i nigdy nie oglądam i teraz będę bała się zasnąć.

manson to mily gosc :classic_cool: bylem na koncercie to wiem :p a horrory to ja lubie..szczegolnie przed snem :p ogladalas ring albo inni? najlepsze! Małgosia to hmmmmmmmmmmmm podoba mi sie :classic_cool:

Czułych punktów jest cała masa. Ale po kolei, żebyś mógł zapamiętać. Ja mam naprawdę ograniczony zestaw filmów, które lubię oglądać- nie może to być horror, nie mogą się zabijać, nie mogą się za dużo bić i krzywdzić kobiet i dzieci. czyli niewiele zostaje ;)