Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny zwislakkk

obwisly cyc po schudnieciu, FOTKA, czy moze sie jeszcze podobac?

Polecane posty

Gość smutny zwislakkk

duzo schudlam. nie drastycznie i nie szybko, jednak mimo to, nie uchronilo to jedrnosci ciala. z rozmiaru 75D, zeszlam do 65C/60D :O oczywiscie, cwicze 2/3 min na piersi, traktuje je zimnym prysznicem, smaruje itp, ale rezulatat na zdjeciu to chyba max efekt (od roku powyzsze praktyki stosuje, anty tez lykam). czy takie cyce, miekkie i niesterczace moga podobac sie facetom w wieku 25-35 lat ? http://www.voila.pl/282/4lyyr/?1 dzieki, za wszyskie wpisy.

Gość zastanawiajaca sprawa
nie przesadzaj! nie jest absolutnie z nimi zle. gdzie one zwisają? masz normalny biust! a jestem kobietą wiec uwierz mi na slowo bo moglabym cie tutaj sponiewierac i podkopac wiare w siebie;)

Gość smutny zwislakkk
okragle jedrne piersi maja zawsze takie ladne okragle sutki (otoczki) u mnie sa podluzne, bo piersi leci w dol. poza tym widac tuz przy pachach, ze wisza, nie sa zbite twarde jak u mlodych kobiet (mam 26 l.)

Gość FiutekXcm
Nie no co Ty piszesz fajny biust:)ale na zdjęciu trochę małe piersi sie wydają ale jest ok;-)

Gość madziatttttttt
Gdzie one zwisają?Naprawde ładne-pisze szczerze>

Gość lubuszanin
mnie się podobają...Ty wiszących nie widziałaś

Gość smutny zwislakkk
jak leza to ich w ogole nie ma, rozplywaja sie doslownie :O rety, co ja bym dala za twarde nabite cycuszki :( podczas seksu nie ma mowy o zdjeciu stanika bo jak sie pochylam to wygladaj jak :sople:, podluzne i waskie. 65C/60D to na 81-82cm w biuscie mam na mysli PRAWIDLOWO :P dobrany stanik !

Gość smutny zwislakkk
nie, bo 65C :) 65B jest za male, wlasnie dlatego, ze sa "zwisle" i sporo skry zbieram do miseczki.

Z tym prawidłowo dobranym stanikiem to fakt,bo im mniejszy obwód pod biustem tym miseczka wychodzi większa,ale generalnie to "wielkie" one nie są.Z tej perspektywy wyglądają ładnie :)

Gość zastanawiajaca sprawa
wyglada mi na to ze sie za duzo filmow z silikonowymi panienkami naogladalas i masz teraz traume. Twoj biust jest LADNY, naturalny, ani jeden sutek nie idzie w dół. Normalne biusty wiszą przy pochyleniu i zanikają jak leżysz. Chyba ze są mega duze. Twoje za duze nie są, dla mnie B, ewentualnie C. w dobrze dobranym staniku nie ma przeciągow powietrza;) nie martw sie. twoje piersi są atrakcyjne dla mężczyzn- widzialas wpisy:)

Gość smutny zwislakkk
www.pokacycki.eu przeciez tam daja fotki dziewczyny z normalnymi biustami i sa wlasne kragle, ladnie zaznaczone, nie plaskie bez stanika i takie "ubite"

Gość masz ładne tzycki
ale niestety zryty gar

Gość I facet i mowie
obwisle ? gdzie ? Po tym odchudzaniu to chyba wzrok Ci sie pogorszyl ....

masz b. ładny biust ponieważ schudłaś możesz mieć wrażenie że skóra jest ciensza i że zwisają. Kup sobie dobry ujędrniający/liftingujący krem do biustu, smaruj codziennie i daj sobie trochę czasu aż skóra zacznie się obkurczać ;)

przypomniałam sobie jeszcze że jak się opaliłam (po drugim porodzie) to skóra na brzuchu mi się w widoczny sposób obkurczyła więc możesz spróbować je opalić :)

Gość no co ty....
przeciez fajny tzytz

Gość niunka1991
jak dla mnie to jest miseczka b a nie zadne b ale nie wypowiadam sie

Gość niedoukiiii
B o ktorym myslisz, czyli 75 B czy 70 B, to prawie to samo co 65 C !!! im mniejszy obwod tym wieksza miska

Gość TO NIE JEST ZADNE C
!!! po to ja mam i mam sporo wiekszy biust od tego twojego na zdjeciu :-0 ty masz co najwyzej B..!!!

Gość smutny zwislakkk
ale ile C ? 80C, 75C ??? ja mam 75A = 70B = 65C = 60D widzisz zaleznosc ? kazdy z tych stanikow bedzie na mnie dobry, ale o ile 1,2 biust masakruja, o tyle 2 kolejne, trzymaja ! tam, mam A/B :O ze stacjonarnych sklepow , oj nie to jest przedmiotem topicu.

Gość smutny zwislakkk
65C to naprawde na b. maly biust, bo na 82cm ! i owszem, mam bardzo maly.

kochana nie daj sobie wmówić że jest mały; jest w sam raz ci co piszą że mały nie widzieli małych

Gość TO NIE JEST ZADNE C
C to jest oznaczenie na wielkosc biustu!! a nie to, co pod nim. ja mam C i nie moge objac dlonia jednego mojego cycka, bo jest go "za duzo". dopiero obiema zakryje. i to jest C..!! a ty masz B. a D nigdy nie mialas!!

Gość smutny zwislakkk
akurat wielkosc nie jest mi problemem ;) moglabym miec polowe mniejsze, byleby byl jedrniejszy i twardszy. jestem b. szczupla i wysoka (53kg/174cm), wiec nieduzy biust mi pasuje.

Gość smutny zwislakkk
do TO NIE JEST ZADNE C wybacz, ale wiekszych bredni nie slyszalam :O:O oznaczenie literami to pojemnosc miseczki, im mniejszy obwod tym musisz wziac wieksza pojemnosc by zmiescic ten sam cyc masakruj sobie biust dalej ale sie doucz ! http://bra-fitter.prv.pl/ 🖐️

tak jak mówię poopalać się topless jeśli będziesz miała możliwość i się napną, uwierz mi ;)

Gość TO NIE JEST ZADNE C
przeciez mowie, ze chodzi o wielkosc biustu, czyli jak zwal tak zwal o pojemnosc!! natomiast to, ze jak mowisz, ze im mniejszy obwod ntym musisz wziac wiekszy, to jakis ABSURD!!! :-0 moja kolezanka ma szerokie plecy i male cycki i nosi w zwiazku z tym 75 B!! szerokosc pod biustem nijak sie ma do wielkosci cycka, kobieto!! :-0

Gość smutny zwislakkk
przeczytalas info z linku :O ? widac, ze nie ! Twoje cyce, Twoja sprawa. http://milena-bielizna.pl/shop/?pro=tableofsizes wpisz sobie obwod w biuscie a pozniej zmieniaj JEDYNIE obwod pod biustem, a zobaczysz jak miska w proponowanych stanikach bedzie Ci sie zmieniac!!! ... i co, teorie ze "pod biustem" nie ma nic do rzeczy, rozbij sobie o kant 🌻 a tu masz inne zdjecia miseczek C przy obwodzie 65 (czyli brytyjskie 30) http://balkonetka.pl/katalog/size/30c nadal uwazasz, ze miseczka C jest duza :O ? te dziewczyny maja w biuscie od 77 do 82cm. Nie jestem os. ktora ma w planach Cie uswiadamiac, odsylam do best_bra na Modzie i urodzie, pomoze Ci dobrac odpowiednio biustonosz, bo jesli mowisz, ze nie miesci sie w rece, to pewnie cos kolo E (pod warunkiem, ze jestes szczupla). ide spac. nadal twie