Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stol z powylamywanymi nogami

jak mozecie wybaczyc zdrade?

Polecane posty

facet/ maz zdradzi , wytlumaczy ze sie biedak " pogubil" a wy dla "ratowania" rodziny wracacie do niego. A on majac wasze ciche przyzwolenie zdradza was dalej. Wspolczuje wam glupoty

Gość smierdziel
i co przezywasz kazdy ma to, na co sie godzi

Nie przezywam. zadalam pytanie tylko, probuje zrozumiec

Gość smierdziel
nie zrozumiesz poza tym sytuacje sa rozne, jesli nigdy w takiej ni ebylas, to tylko sie cieszyc

Gość a co ty jesteś
brzmialo jak prowo, a nie jak pytanie

smierdziel..owszem bylam. I nie wybaczylam. Chocby nie wiem co mowil nic by to nie zmienilo Nie ma co liczyc na cudowna przemiane

Gość smierdziel
no i dobrze dla ciebie a teraz pomysl ze macie trojke dzieci, kredyt na trzydziesci lat a ty chorujesz

Jezeli jakies powazne kwestie nie pozwalaja na rozwod to ok. Nawet pod wspolnym dachem mozna zyc " osobno" Oczywiscie sa to sytuacje ekstremalne.

Przypomniala mi sie historia wlasnie z forum gdzie kobieta dowiedziala sie o zdradzie a mimo to blagala meza by wrocil, a on ciagle nie mogl podjac decyzji czy wybrac zone czy kochanke. Czy to nie zalosne?

Gość smierdziel
nie, to jest przykre zalosne to sa zdrady

Koncze juz swoj wywod... Tyljo jeszcze odnosnie tamtej historii. Kobieta pisala dosyc dlugo o swojej sytuacji, mimo porad ludzi ktorzy chceli jej pomoc ona dalej swoje: ze kocha nadal meza no i dziecko za nim placze. Jak dla mnie maksymalne ponizenie. Zebranie o milosc dobranoc

Gość tak nie tak nieeeeeeeee
Dla mnie jest ponizajace jak kochanka zebra o milosc,mimo,ze wie,ze sa dzieci .!!!

Gość xxkochanka
z moim kochankiem spotykam sie juz dosc dlugo-nie blagam o milosc bo interesuje mnie tylko dobry seks i jego ciagla adoracja Jego zona pierwszy raz dowiedziala sie o mnie latem zeszlego roku-wybaczyla a on nawet tygodnia beze mnie nie wytrzymal, drugi raz przylapala go na sms do mnie przed swietami-znowu wybaczyla, on wmowil jej ze jestesmy tylko przyjaciolmi a ona udaje ze mu wierzy...tym razem nie spotykal sie ze mna przez miesiac...ale przybiegl w podskokach gdy dalam mu przyzwolenie No i sami powiedzcie czy to nie zalosne, za chwile przylapie nas znowu i ...pewnie znowu wybaczy mowi sie ze kochanki sa bez godnosci ale gdzie honor i duma zon???

Gość nie ciesz sie nie ciesz
bo za krzywde jego zony przyjdzie ci jeszcze odpokutowac :)

Gość xxkochanka
swoje odpokutowalam , nie zal mi jego zony wcale bo jest manipulantka i wydaje jej sie ze jest bardzo cwana w swoich probach rozdzielenia nas

Gość xxkochanka
hehe ...jasne...suki, worki na sperme itd mam gdzies wasze opinie...dobrze sie bawie i mam to co chce a jesli nazywacie kochanki workami na sperme to CZYM sa zony hehe

Gość och kochanka
Z zona on sie kocha,a Ciebie sam ma za worek....bo za co ma cie szanowac ? Wypiac tylek potrafi kazdy...he he.Nic szczegolnego nie reprezentujesz.

Gość sciemaaaa
taaa..z zona sie kocha hahaha. Wlasnie widac,jak leci do kochanki z wywalonym jezorem i ryzykuje ze zona sie o tym dowie

Gość xxkochanka
wypowiedz wyzej trafiona w dziesiatke moze i niczego soba nie reprezentuje jak ktos tam napisal ale nie udaje i nie oszukuje samej siebie a co robi zona??? to zalosne

Gość Dr Marko Dobrzansky
czasem możemy nie znać czyjejś motywacji do czynu i oddalamy się od racji obierając zły azymut

Gość ja nie wybaczyłam
za to odwdzięczyłam się tym samym. Pytasz dlaczego nie odchodzimy? Bo każdy facet zdradza,tylko,że niektórym udaje się to ukryć. A wy naiwne myślicie,że wam trafił się wierny:) Jaki sens ma zostawianie takiego skoro następny zrobi to samo? Ale skoro wolicie mieć klapki na oczach wasza sprawa...

Gość znowu pada
ja bym najpierw zdradziła żeby zobaczył jak to jest, a potem kazała się wynosić

Gość m.a. m.a. m.a.a
do ja nie wybaczyłam - malo wiesz... Nie każdy zdradza, po co uogólniać? Nie cierpię, jak ktos ma na tyle malo inteligencji, żeby wrzucać wszystkich do jednego wora...

Bo każdy facet zdradza,tylko,że niektórym udaje się to ukryć." potwierdzasz to doświadczeniem ?

Gość xxkochanka
temat sie niezle rozwija...szkoda ze musze uciekac do pracy... Naprawde chcialabym wiedziec co wami kieruje kobiety kiedy udajecie ze nic sie nie dzieje, kiedy wybaczacie porza kolejny pytam powaznie...bez wyzwisk...chcialabym poznac motywacje

Gość xxkochanka
tylko bez odpowiedzi typu...bo kocham...co z wasza duma,co z waszym szacunkiem dla samych siebie no bo ze my kochanki wcale sie nie szanujemy to jasne haha

Gość kobiecość
xxkochanka---------- a co kieruje do bycia kochanka ? tylko nie mow ze milosc i zrozumienie osoby poszkodowanej w zwiazku :o

Gość zemsta jest bez sensu
po co się mścić,skoro on ma i tak w partnerkę wywalone? czy go to zaboli skoro ma inną? myślę, że nie tak bardzo jak nas