Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja tez

czy wy tez kiedys cos takiego mialyscie?

Polecane posty

Gość to ja tez

myslalyci ze jestescie w ciazy mimo tego ze raczej na 99 procent to niemozliwe? od jakichs 3 tyg. mam mleczny bialy sluz, na piersiach widze zyly, a jak sie zdenerwowalam wczoraj to cale podbrzusze tak mocno mnie zabolalo ze myslalam ze dostane okres, no i wymiotowalam przed chwila zjedzone sniadanie. Zabezpieczam sie plastrami evra, a i nie mialam problemu z wypryskami a teraz kuzwa wyskakuja, cala skora na ciele mnie swedzi no i ochoty na seks nie mam a jak juz sie kochamy to jest mi przecudownie. Osttnio troche schudlam i nie wiem czy milao to jakis wplyw na skutecznosc plastrow, nie odchudzalalam sie zadnymi tabsami tylko cwiczeniami, co o tym myslicie? bo ja mysle ze dla swietego spokoju kupie obie test ciazowy, tylko slyszalam ze przy anty testy moga nie wyjsc, czy ktoras z was miala cos takieego ze intuicja mowila jedno, a rozum drugie i mimo jakichs wiekszych objawow bylyscie w ciazy?

Gość a kto cie tam wie
jak dla mnie to sobie cos dziewczynko wkrecilas nic tu nie wskazuje na ciaze

Gość to ja tez
tak odrazu dziewczynko, mam 23 lata A po za tym wydaje ze kilka objawow moze wskazywac na ciaze, a i zapomnialam ost. czesto boli mnie glowa hmm, nikt sie nie wypowei a szkoda

Gość ja 1987
ja tak mialam dosc czesto, tez bralam tabletki i tak bardzo chcialam dzidzie ( maz nie chcial- stad te tabletki) ze zaczelam sobie co miesiac wkrecac ale niestety to tylko moja wyobraznia platala mi figle ;/

Gość to ja tez
czyli u mnie moze byc to samo hmm, ja narazie twierdze ze dzieci nie chcem, jednak gdzies tam podswiadomi cos siedzi

Gość o matko i córko i święci
chcem? po jakiemu ty piszesz dziecko? jak już coś to CHCĘ! nie miej dzieci bo inteligencja na nie też przejdzie!

Gość to ja tez
no ok, masz racje popelniam blędy ortograficzne, ale większość ludzi je robi i mają dzieci. Poza tym ciekawa jestem jaka ty jesteś inteligentna skoro udzielasz się w temacie i wogóle nie na temat czyli nie potrafisz odpowiadac na pytania i czytać ze zrozumieniem

Gość to ja tez
dziekuje jednej pani ktora wypowiedziala się na temat, pani ktora sie czepiala o bledy rowniez bo zaczne zwracac wieksza uwage na to,ale bardzo prosze o jakies wypoewiedzi czy jest sens kupowania testu?

Gość może w słowniku ortograficznym
znajdziesz odpowiedź idiotko :o

Gość to ja tez
ale zycie daje ci kopa ze sie tak czepiasz i to jeszcze pod innym nickiem co ja ci takiego zrobilam glupia pindo ze sie czepiasz? nie masz nic do powiedzenia to zamknij buziunie

Gość osobiscie uwazam
ze nie możesz być w ciąży jednak test można zrobić albo nawet iść do gina, głowa może bolec od pogody, brzuch od jedzenia bądź tego ze naprawdę dostaniesz okres (ja czasem wymiotuje :/ )a taki śluz pojawia się od tego, że jest się niepłodnym, aa żyły mogły wyjść od tego że schudłaś przecież;) pozdrawiam

Gość to ja tez
dziękuje w sumie to masz sporo racji ale niech mi to glowy nie zasmieca zrobie sobie test zeby w walentynki bez wyrzutow wypic lampke wina ;-)