Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona na wylot

Nie moge o nim zapomniec

Polecane posty

Gość Zraniona na wylot

To głupie zerwał ze mą jakiś czas temu tak się wściekłam że chciałam mu zrobić na złośc i znalazłam kogoś innego. Rafała (bo tak ma na imię) ciągle mi powtarzał że mnie kocha. Ja też go strasznie kocham. Ostatnio w obecnym zwiazku tak się popsuło że tego już związkiem nie mozna nazwac. Tu musze dodac Rafal byl pierwszym i jedynym facetem z ktorym sypialam a z obecnym laczy nas bardziej przyjazn nawet jak sie calujemy czaasami a wlasciwie czesto mysle o Rafale. w międzyczasie spaotkalam się pare razy z Rafałem. Ostatnio mialam masę problemów na głowie on był jedyną osobą której się zwierzałam. Obiecał mi że za tydzien wyjedziemy na weekend calkiem sami nikomu nic nie mowiac. Wczoraj jeszcze cala uradowana chcialam zapytac kiedy jedziemy dokladnie co i jak a on mi oswiadczyl ze z naszego wyjazdu nici bo ma kogos i czesc. Zalamalam sie totalnie teraz na NK ma oblesne wrecz zdjecia a jego obecna laska zero urody zero klasy nic totalna blachara! Zrobilao mi sie starsznie przykro. Czuje sie taka oszukana i zraniona. Tak bardzo go kocham i pragne a on takiego wala mi wywinal chce o nim zapomniec a nie wiem jak. Caly czas placze. Blagam pomozcie mi wyjsc z tej deprechy

Gość Panoramix
Wiem co czujesz, zacznij wychodzić na imprezy... Pokaz mu że Cie on nie obchodzi i że Ci nie zależy:) zrobi sie zazdrosny i wróci:)

Gość Zraniona na wylot
On nie wróci za bardzo unosiłam się dumą po tym jak ze mną zerwała a zerwał w bardzo brutalny sposób... Wykrzyczał mi "spier.. z mojego życia" miał wtedy poważne problemy chciałam mu pomóc ale potraktował mnie jak potraktował :( ja sie załamię

Gość Zraniona na wylot
Najgorsze jest to że do mojego obecnego tak naprawdę nic nie czuję po za przyjaźnią. Nie mam nikogo. zaczęłam z nim być tylko po to żeby sie odegrać na Rfale. ale widać ten ma to szeroko i głęboko w poważaniu.....

Zrobilao mi sie starsznie przykro. Czuje sie taka oszukana i zraniona." zreszta na własne życzenie ... skoro zerwał ,to pewnie miał powód ! piszesz że mu zrobiłas na złosć ? Pewnie nie pierwszy raz....

zaczęłam z nim być tylko po to żeby sie odegrać na Rfale. ale widać ten ma to szeroko i głęboko w poważaniu..... " następna naiwna która mysli że jak przeprowadzi swoje bezmyślne gierki to chłop zaraz do niej w podskokach wróci :D

Gość Zraniona na wylot
Pierwszy raz mu chciałam właśnie pokazać że nie będzie mnie tak traktował jak potraktował. tak bardzo chcę do niego wrócić ale tez chcę wyjść z tej deprechy i żeby był szczęśliwy ale nie potrafie sobie poradzić z tym bólem

Gość Panoramix
Jestem mężczyzna więc wiem lepiej :P gdy chłopak zrywa z dziewczyna a ta za nim płacze u chłopaka tak jak by rośnie ego :) że za nim dziewczyny płaczą itd... A Ty mu pokaz że masz na to wyje-bane :P chłopak chodzi na jakieś imprezy?

Gość Zraniona na wylot
Chodzi i własnie tam poznał tę dziunie. Z reszta to matka z dzieckiem 4 letnim a laska ma 21 lat wiec.....

Gość lalilla
Oj jak tak cię uprzejmie potraktował, to jest jakiś burak! Daj sobie spokój, związek można zakończyć na poziomie, a nie tak.

Gość Zraniona na wylot
Nie wiem czy chciał mnie tym upokorzyć czy co ale naprawde od kilku dni chodze taka struta... nie śpie nie jem nie chce mi sie zyć wywinął mi wała i chyba mu to radość sprawiło

ale nie potrafie sobie poradzić z tym bólem" Ketonal pomaga :)

Nie wiem czy chciał mnie tym upokorzyć czy co " Myślę ze chciał normalności :)

Gość Panoramix
I widać że teraz to on robi Ci na złość :P też wybierz sie do tego klubu gdzie on z koleżankami, ubierz sie wyzywająco i zacznij sie bawić by być w zasięgu jego wyroku :) i gdy on sie do Ciebie uśmiechnię Ty udaj że tego nie widziałas... Olewaj go :) mężczyni nie lubią gdy dziewczyny ich olewaja :) i zobaczysz że po imprezie napisze :D

Gość Zraniona na wylot
szkoda tylko że tak łatwo to sie mówi... Chcialabym bardzo ale znajac zycie nie zrobi to na nim wrazenia

Gość Panoramix
Zrób tak jak mówię, Tylko nie leć na jego zawołanie, traktuj go jak powietrze :)

mężczyni nie lubią gdy dziewczyny ich olewaja" sugerujesz że kobiety to lubia ? ;)

Olewaj go mężczyni nie lubią gdy dziewczyny ich olewaja i zobaczysz że po imprezie napisze" rady rodem z Bravo :) ze tak spytam ile masz lat ? 18 ?

Gość Zraniona na wylot
22 jak musisz wiedzieć

Gość Panoramix
22 i nie z brawo tylko z życia :)

z życia ? chyba z życia gimnazjalisty .... Naprawdę wierzysz że jak panna sie ubierze wyzywajaco i oleje kolesia w klubie który sie na nia spojrzy to ten zaraz do niej po dysce napisze ? wróć do mnie :D

Gość Panoramix
Wróć do mnie to może i nie napisze:) ale ogólnie sie odezwie:)

Oho ktoś tu chyba przyszedł sie pośmiać zamiast drwic to spadaj albo weź coś poradx kobieta ma problema. Mała wiem jak się czujesz bo kolo tez mi kiedyś wala wywinął więc zapomnij o karasiu i zacznij czyc własnym życiem pół światu tego kwiatu!

ale ogólnie sie odezwie" na jakiej podstawie tak twierdzisz ? no bo chyba nie po tym że sie ładnie ubrała ?

zapomnij o karasiu i zacznij czyc własnym życiem pół światu tego kwiatu" no i w końcu ktoś mądrze napisał :)

radzić jest łatwo :D ale zazwyczaj na radach się kończy regresek ty byś tak od razu zapomniał swoją ??:P czas leczy rany tylko czas

Gość Dr Marko Dobrzansky
nie zapomnisz niestety tak szybko, jedyne comozesz zrobic to na sile znalezc sobie zajecie, zeby zabić czas, wtedy bedzie latwiej... świat jest pojebany

ty byś tak od razu zapomniał swoją ??" ike ja rozumiem że kobieta jest istotą która musi sie wyżalać , ale na miłość boską chyba sama wiesz że do miłości nikogo nie można zmusić a tym bardziej zmuszać śmiesznymi intrygami ( patrz zrobienie na złosć przez autorkę po przez znalezienie na szybko nowego faceta) czy bym zapomniał swoją ? tak , gdyby taka sytuacja mnie zmusiła to tak

czas leczy rany tylko czas" a z tym sie zgadzam w 100 % :)

Przykre jest to,że dla wielu kobiet świat kończy się na mężczyźnie. Nie ma mężczyzny- nie ma życia- Koszmar. Zaraz depresja, załamanie..wylewanie łez ect. Po co? Co zmieni to, że zaczniesz się użalać nad sobą i rozpamietywać to co było? Zacznij żyć swoim życiem i nie oglądaj się za siebie.