Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojestgrane

Przelew przez internet-wyskakuje mi cos o zabezpieczeniach POMOCY

Polecane posty

Gość cojestgrane

Chcialam zrobic przelew przez internet i kiedy chce wejsc na swoje konto w banku pokazuje mi sie cos takiego-Wystapil problem z certyfikatem zabezpieczen tej witryny sieci WEB. Problemy z certyfikatem zabezieczen moga wskazywac na probe oszukania Cie lub przechwycenia danych ktore wysylasz do serwera. Co to jest?????

Gość cojestgrane
Gdzie mam kliknac ok?tam jest dlaej napisane ze mam opuscic te strone WEB :O jaja sobie robisz....

no tak żeby wejść na stronę właściwą musisz opuścic stronę poprzednią żeby sie zalogować. Na jaką stronę weszłaś? Napisz bo na sucho Ci nie wytłumaczę

ok pewnie ktos inny Ci pomoże ja wracam do pracy

Gość cojestgrane
weszlam na strone logowania sie na konto i wyskoczylo mi cos takiego.ten komunikat pojawil ais jak chcialam wejsc przez Explorer.jak weszlam w internet ptrzez Opere to z kolei pokazalo mi sie ze wygasl jakis tam certyfikat zabezpieczen .Pojde chyba do banku.Nie wiem czy to jest wina mojego komp,moze mam jakiegos wirusa:(

Po prostu wygasł im certyfikat zabezpieczeń i dopóki go nie odnowią, lepiej nie ryzykować, chyba że masz jakieś kody sms czy zdrapki, to zspróbuj przez firefoxa

to nie jest wina kompa ani wirusa, oni muszą zabezpieczyć dostep do swoich stron

Gość a ja mam identycznie
na komputerze stacjonarnym wyskakuje mi cos takiego jak chce wejsc na facebooka a przez laptopa normalnie wchodzę,o co chodzi??

Gość cojestgrane
Juz doszlam co jest grane:DKtos(podejrzewam moje dziecko)przestawil mi date w komp i mialam 11 styczen 2010 a jak robie przelew to na tej stronie jest ta sama data co na komp.i dlatego nie moglam przelac pieniedzy.Zmienilam date na11 luty i juz wsystko ok,pieniadze poszly.

Gość u mnie tez............
sprawdzilam u mnie data jest OK ,co to może byc/?

Gość u mnie tez............
up

Gość upupapap