Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buir3p9f

CZY JEST NA TYM FORUM KTOS KTO ZNA PRAWDE NA TEMAT BACHLEDY CURUŚ???

Polecane posty

Gość xxxxxxxttttttttttnnnnnnnnn
Nie chcę nikomu dokopać - no w Polsce jedyne co to zaraz dokopać - wiem, wiem - po prostu mogła coś zrobić na plus dla Polski to się Niemką zrobiła jak ostatnia kretynka. Bo niby o co poszło? A czy ona jest Niemką? Nigdy nią nie była i nie będzie. Zamiast kariery na zachodzie to ją Niemcy interesowali. No to się tam mogła wydać :( Naprawdę :( Albo w USA. Dawno temu :(

Ile Wajda zrobił dla Polski i szerzenia polskiej kultury w świecie a ile ona. Gwiazda - dzięki rodzinie, a dalej - ANTYGWIAZDA. A jakie ona miała szanse na karierę przy ...IRLANDCZYKU W USA? Zerowe przecież. No to poród i spadaka. Nie. No to już nikt nie wie o co chodzi i koniec :(

Gość smutno to czytać
autorko tych wypowiedzi, jesteś smutną osobą?

Gość streetwalkerka
Mam dla ciebie pomysl na zajecie. moze zaczniesz pisac bajki lub ksiazki?moze ktos to kupi. wiedze masz,mialas robic doktorat, wyobraznie masz duza. moze nie jestes skazana na takie siedzenie w domu i narzekanie na mame i brata. moze poczujesz sie lepiej?

No wiesz - co mam myśleć o tej Bachledzie? Przecież był z jakąś Emmą Wilkison nawet na planie tego filmu na miarę polksiego Oskara. Co mam myśleć o tej Bachledzie , lat 26. Wiesz - ja sie TAK nie zachowywałam aż idiotycznie w jej wieku. Żeby jeszcze był sam - z kimś tam był i z takim ona se zrobi dziecko. No to wiecie - i jeszcze go nie chce. No teraz już go nie dostanie, ale ona ma ile lat? 15? No smutno mi - po stronie rogacza też nie stanę, ale Bachleda albo robiła karierę albo warzyła. Przykro mi. No to jestem po stronie Jordana bo on reżyserował, a reszta? :(

Optymistyczna wiadomość dla Wasto taka , ze nadzieję niebawem wyjechać i już was więcej NIE POUCZAĆ , nie nauczać i nie pouczać. Bo to i tak waste of time. A reszta? No nic... to chyba tyle. Myślałam, że jej się w szmatkach i garnkach posuną w Niemczech - w katalogach wysyłkowych z ciuchami. No ale po czerwonym dywanie z Farelem? I dziecko?

Sorry za moje błędy językowe i ortograficzne. Takie mam problemy z klawiatura... :(

Gość yjnrft
a dlaczego TY tyle wiesz o tej Bachledzie znasz ja czy co abo sledzisz jej dpokonania? dlaczego ona cie onteresuje? PO RAZ TRZECI ZADAJE CI TO PYTANIE BARDZO PROSZE ODZPOWIEDZ MI NA NIE :-)

Gość pajgagjma
szkoda mi ciebie. Ty masz jakis potencjal, moglabys cos zmienic w swoim zyciu, ale ktos musialby ci pomoc, a ty z tego co widze wszystkich masz za wrogow

Gość pajgagjma
To, ze stara panna to akurat najmniejszy problem. to jest jakas chora psychicznie, nieszczesliwa kobieta, ktora wyszla ze szpitala jakis czas temu.teraz siedzi w domu przed komputerem,bo lepszego zajecia nie ma.