Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buir3p9f

CZY JEST NA TYM FORUM KTOS KTO ZNA PRAWDE NA TEMAT BACHLEDY CURUŚ???

Polecane posty

Gość buir3p9f

Gość ja mam na tę okazję
jest, nie wiesz o tym??

Gość wroc do ksiazek
bo do piatej klasy nie zdasz matolico :O

Gość Collin F
odpierdol sie od mojej kobiety 😠

Gość hahahahhahahhahahahha
ło tego nawet najstarsi górale nie wiedzą hahahaha

takie podszywy tutaj są,że czasem nie wiadomo kto jest kim albo w jakim stopniu ma schizofrenie

Gość xxxxxxxttttttttttnnnnnnnnn
A co chcesz wiedzieć? Alicja to dno - tylko kłopoty przez nią. Miała siedzieć na Krupówkach i w hotelu w recepcji pracować. Po co jej ta Zosia była tego nikt normalny nie zrozumie? Namieszała równo po cichu. Teraz wszyscy aktorzy, którzy chcą noramlnie żyć mają TAKIE KŁY na całość. A zwłaszcza jeden bogaty jak znam zycie. Na całość znaczy na Farela - bo ją zniszczył doszczętnie. Wiecie - oglądnąwszy jego zdjęcia klaty wczoraj doszłam do wniosku, że no faktycznie tego krzyża nie widać. Gdzie on jest. A tatułaży ma pełno. No to nikt mu nic nie zrobi. Dopiero jak odwróci rękę to widać krzyż na pewno. No nie wiem - ja się więc wycofuję z dalszych insynuacji bo jednak wygląd sporo mówi o człowieku jak dla mnie. Dwa kolczyki, pełno tatułaży - czego się po takim spodziewać? No sorry ej :(

Wiele osób popełnia błąd Alicji Bachledy Curuś i po prostu NA SIŁĘ chcą być sławni. Nie tylko z Polski - pełno jest takich początkujących artystów, któzy za wszelką cenę chca mieć imię i nazwisko nie licząc się z nikim i niczym. No... powiedzmy 10 osób ma ksywkę i zarabia bo może taki jest układ, ale 11 osoba chce mieć imię i nazwisko lub może i dwa i ma wszystkich w zadku no to co - tamtych 10 jej nie zniszczy? Wybaczcie :(

Wiecie - ona jest ładna (BYŁA) ta cała Bachleda - no to była tą Zosią czy nie. Ona siezrobiła Zosią to sie miała zachowywać jak Zosia albo nie iść na łatwiznę, że wszystko dzięki nazwisku i rodzinie, a później nagle stwierdziła, że nie jest Zosią. A dzięki jakiej roli się zrobiła tą polską gwiazdą? A gdzie ona w tych Niemczech była gwiazdą? Byle jakie ichnie ciećki do telewizji idą w Polsce i są gwiazdami, a ona? Wielka gwiazda - niewidzialna. Nie uznają jej jako gwiazdy w USA bo się w Niemczech w telewizji z wywiadem czy czymś nie pokazała. Bład na błędzie i tyle, a posługiwała się rodziną bogatą cały czas. No i teraz - co to za moralność, a kariera? Wiecie - po cichu jest wiele układów niepisanych, teraz każdy dziób rozdziawi - co to ma być? Ile ten Farel może mieć dzieci i jakim to prawem? I to tak wszystko jest OK? A ktoś chce normalną rodzinę mieć i wiecie - strach se zrobić następne dziecko... poza tym żeby jeszcze był Amerykańcem - nie jest :( Nie wykopią go? Pożyjemy zobaczymy. Z pracy to nie, ale z USA powinien znikać. Dupek żołędny i tyle :( Jak dla mnie.

Ona prawdopodobnie miała sie z tą Zosią rozstać w Polsce - reklamami na przykład jakimiś , dalej zostawał jej kostium i filmy historyczne W NIEMCZECH, tam próbować być gwiazdą w telewizji, coś sobie w Polsce wydać - płytę, tam film i zaśpiewać i wtedy do Hollywood - wiedząc co robię. I to by miała 23 najwięcej i wtedy by jej to dziecko tam uznali czy ją by uznali, ale 26? Kijowa sprawa moim zdaniem. No tam się Zosią nikt nie przejmnie - film bez nagród i tyle :( Zostaje reżyser - no to bez Zosi mogła i tak wyjechać jako polska gwiazda, ale w Niemczech gwiazdą, to miała se tam nią być , próbować być. I wtedy do USA - do Hollywood to jeszcze daleko co moim zdaniem. To po TRADE se próbować coś w sensacji - akurat tak. I też żadne wielkie role choć jakby miała kostium w Niemczech to coś powinna tam se wylatać też. A miała? No i tak to wygląda chyba moim zdaniem :(

A powiem wam , że ma pecha bo reżyser filmu, w którym już najpewniej nie zagra to pracował z Farelem wcześniej - nie wiem to Anglik czy Niemiec - w każdym razie się znali wcześniej to się dyć za plecami umówili i tyle :( jak znam życie :(

No to wiecie - środowisko ma w dupie i robię se dziecko z ...kim? Nawet nie z reżyserem. Z akotrem. No bez sensu kompletnie. A inni nie mają kasy? Tylko aktorzy mają kasę?

Powiem wam SZCZERZE że nie wiem gdzie bym sobie krzyż wytatułowała, ale na przedramieniu to tak bez sensu bym powiedziała. Nie wiem czemu. Także ja sie wycofuję z dalszych komentarzy. Ja bym mu powiedziała -no wiesz nie wiem gdzie bym sobie wytatułowała krzyż, co racja to racja, ale na przedramieniu toś musiał długo nad tym myśleć - i tyle :( A inni to tam nie wiem :(

Gość robisz błąd
pisze się wytatuowała. a tak Cie nachwalili, ze byków nie robisz :o

wiecie - ja myślałam, że on ma 1 tatułaż i to jest ten krzyż NA RAMIENIU ale i on tak wszystkich nabierał na ten krzyż. No ale wiecie - on go ma na wewnętrznej stronie przedramienia. Ja właśnie nie wiedziałam za bardzo gdzie on ma ten krzyż. No i tyle. No a jego całość zachowania jest żenująca - zamiast Bachledę wypromować to ją zniszczył. No wiecie faceci są różni - nie wiem czy to mu chwały przyda co zrobił. Wielu się rozwiodło i tak się nie zachowują. No ale jego opinia i życie i wszystko. I każdy go oleje :( Taka prawda :( Kto się tak zachowywał w Hollywood jak Farel - a to niby jest związek jakiś teraz, co to jest w ogóle? :( Przykład daje tam piękny po prostu jak na kogoś z Irlandi :(Jak dla mnie :(

Muszę Cię zmartwić , ze ja zawsze robiłam błędy. Zdarzało mi się. A to jest STRUMIEŃ ŚWIADOMOŚCI co teraz piszę - żadne tam przemyślane wypowiedzi. Niemniej błędy można poprawić, zaś jeśli chodzi o błędne myślenie bez błędów językowych - ups... to jest o wiele gorsze moim zdaniem. Lecz w pewnych...krajach nikomu to nie przeszkadza. Zwłaszcza w szkole :(

w szkole tudzież karierze. ps. nie przemyślane mam wypowiedzi pod względem JĘZYKOWYM I STYLISTYCZNYM, a nie pod względem... PRAKTYCZNYM. I tyle chciałam napisać, żeby nie było, że nie wiem co piszę. WIEM. :(

Gość mając twarz bazienki
jak bbyło w szkole?? nie chcesz wrócić?

Gość df4f3
jestes bardzo inteligentana osoba ale moze trzeba troche zwolnic tempo pisania bo jest to dosc chaotyczne co piszesz

fuj - nigdy. Złodzieje, świnie, wszystko co najgorsze. Jak mnie życie przypyli do muru ostatecznie, a teraz zresztą w szkole jest bezrobocie jak wszedzie indziej - jedynie pruukwy się tam dobrze mają, cizie, zera, głupki. Jak wszędzie. Ale wracając do tematu - musicie przyznać, że to co forbi FC to jakaś nowa moralność w Hollywoodzie. Jakieś dziwne zwyczaje - otóz nie jest parą z matką swojego dziecka, nie są zanadto szczęśliwi, nie obchodzą sie nazwajem, po prostu MAJĄ DZIECKO i co to każdego obchodzi? No cóż... jest to orginalne. Hmmm... a co dalej? Może ktoś pójdzie w ich ślady - oni po prostu mają zesobą dziecko, a tak ogólnie to ze sobą mieszkają, śpią, ale nie są razem. Po prostu mają dziecko. No jest to jakiś pomysł na karierę i rodzinę? Może i jest.

To jest takie pytanie słuchajcie - komu w Niemczech miało zależeć na polskiej gwieździe telewizyjnej? A w Polsce? Ci cudzoziemcy co np. po Europa da sie lubić zostali gwiazdami telewizji. Komu na tym zależało, że jakiś Franzuzik gotuje sobie swoje żabie udka w polskiej telewizji czy sie reklamuje - komu? Jemu przecież. No i tyle :( I kto umie wykorzystać takie rzeczy to jest w plusie, a kto nie to nie. To ona miała mieć pomysł na siebie. Gwiazdą w telewizji na jej miejsce mógł być jakiś Turek i co za róznica im. Coś tam powie, oglądalność ma i gra, a tak? Ale cóz... teraz sie już nie da niczego wrócić. :(

Gość yjnrft
zmarnowala sobie zycie biedna dziewczyna szkoda jej oj szkoda

Wiecie on się też nie da nikomu - każdy widział co chciał, za niemoralność zapłacił cioraniem się po sadach. Ja takie rzeczy rozumiem. Opinię i tak ma zszarganą. Ja też co źle zrobiłam to zapłaciłam i to 2 razy. A reszta? Eee lepiej sie zamknąć czasem. MOJE ZDANIE. Bachleda tu sie sama nie umiała do telewizji dostać to w Niemczech też nic nie zwojowała ale tam sie pojawiając tu mogła czegoś se szukać. Ale to dawno temu moim zdaniem. Teraz? Teraz ją przełączę choć może znajdzie widzów na swój program kucharski. ?

Gość heja mindy smith
🖐️

Ja nie wiem czy te filmy, które tam kręciła (aż 2 czy 3 na kilka lat) były telewizyjne czy filmowe - jak były w telewizji tym bardziej miała tam zaistnieć by tu sobie w Polsce czegoś szukać. Hollywood to było jak ...Karaiby. No niby ich stać na te Karaiby. A może na bezludną wyspę tam - i tak bym skierowała wszystkich głupich złodziejskich Bachledów i takich jak oni. AMEN :(

Gość yjnrft
a dlaczego TY tyle wiesz o tej Bachledzie znasz ja czy co abo sledzisz jej dpokonania? dlaczego ona cie onteresuje?

Gość heja mindy smith
naduzywasz slowa amen :P

Ale przecież w tych Niemczech mogła sobie dalej walić z tą Zosią i być kuchtą polską w tej telewizji , reklamować oscypek i polskie wyroby. Głupia jak but i tyle :( No albo coś o Polsce artystycznej , wysokiej, Wajdzie i wtedy tu do jakiejś kultury sie zgłosić w Polsce. Przecież to też by jej coś dać musieli bo by im było głupio. Ew. w USA czegoś szukac po niemieckiej telewizji. Ale Hollywood - to już nierealne :(

Gość yjnrft
a dlaczego TY tyle wiesz o tej Bachledzie znasz ja czy co abo sledzisz jej dpokonania? dlaczego ona cie onteresuje?