Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaaaudia987

Pomóżcie

Polecane posty

Czesc… Mam pewien problem. Ostatnio odbyłam stosunek seksualny z moim chłopakiem. Miałam wtedy dni najbardziej płodne. Niestety spadła nam gumka. Zorientowaliśmy się dopiero po jakims czasie i od razu przerwaliśmy stosunek. Zaczęliśmy uprawiać petting i dopiero wtedy mój partner doszedł. Ja od razu się ubrałam dla lepszego bezpieczeństwa. Od kilku dni dziwnie się czuje. Bardzo bolą mnie piersi, są większe i nabrzmiałe. Do okresu jeszcze zostały mi dwa tygodnie. Czasem zakreci mi się w glowie…Odpycha mnie od jedzenia… Boli mnie podbrzusze. Czytałam ze plemniki mogą być nawet w tym śluzie wydzielanym przed wytryskiem. Jakie są szanse że nie jestem w ciąży? Czy w ogole mam się czym obawiać? Bardzo się boje, a nie mogę zrobić jeszcze testu. I jeszcze jedno, mój chłopak brał sterydy. Przestał jakies dwa miesiące temu. Czy one mają jakiś wpływ na jego plemniki? Czy przez to jest większe ryzyko zajścia w ciąże? Proszę o pomoc

Gość kiepasa ...what... what
Ja od razu się ubrałam dla lepszego bezpieczeństwa.:D:D:D:D tekst roku 2010!!!:D:D:D nastepnym razem niech twoj partner zalozly prezerwatywe i sie ubierze dla lepszego bezpieczenstwa ,bedziecie miec wieksza pewnosc:D:D:D