Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO MUSZE ZROBIC

CHCIAŁABYM WYGLĄDAĆ ZAJEBISCIE!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość CO MUSZE ZROBIC

? Co zrobic ?

Gość mamoniowa
A jak wyglądasz teraz i co chcesz zmienić?

Gość heja mindy smith
zjedz pączka :classic_cool:

Gość CO MUSZE ZROBIC
Zjadłam pączka oczywiscie!;) Mam 172 cm wzrostu, jestem brunetką, nie jasna karnacja, niebieskie oczy. Nie jestem brzydką dziewczyną, mam super przystojnego faceta. Ale chciałabym wyglądać o niebo lepiej:) Chodzi o to, że mam bardzo cieniutkie włoski;/ Ale zamówiłam sobie włosy naturalne, bardzo gęste:D Mysle tez zeby pojsc ze dwa razy na solarium dla wlasnego komfortu;) Kurcze no nie wiem jak to opisac. Po prostu chcialabym wyglądać ładniej.

Gość KaTaMi
Ja też mam bardzo cienkie włosy. Idź do dobrego fryzjera, niech Ci doradzi co można z nimi zrobic fajnego, może ufarbuj na ciekawy kolor. ja ostatnio przefarbowałam na fioletowy brąz - bardzo fajnie wyszło. moż ejakieś ciekawe cięcie? Kup sobie kilka modnych, konkretnych ciuchów, nie mówię od razu o wykupieniu całego sklepu. odpuśc sobie solarium - to postarza i niszczy skórę. poza tym, uśmiechaj się, bądź pogodna - to działa lepiej niż wszuystko inne!

Gość CO MUSZE ZROBIC
Czuje sie atrakcyjna, no ale jednak cos jeszcze bym w sobie pozmieniała. Ciuchów mam bardzo duzo, ostatnio bylam na zakupach.