Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaowy sweterek

Prosze pomóżcie mi, mam problem!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość karolaowy sweterek

Nie wiem co zrobić........ postaram sie krótko: Umówilam sie z moim facetem wczoraj na 16 a wczesniej mial sie spotkać z kumplem na dwa piwka, mieszkamy blisko siebie wiec prosto od niego mial pojsc do mnie. Mamy po 24 lata , on jest ogólnie spokojny grzeczny nie odwala mu raczej. No i przyszedł zalany na maxa o 22 , wczesniej jak dzwonilam do niego gdzie jest to belkotał ciąge że za 15 min będzie. przewracał sie prawie wiec powiedziałam żeby poszedł do domu spać... przeprosił mnie jak wychodził. Teraz śpi , ja jestem w pracy. Nie jestem jakos bardzo zla na niego, ale chce mu dac nauczke żeby traktował mnie poważnie i żeby nie robil takich akcji. Co mam zrobić żeby zapamiętał raz na zawsze?? Nie chce sie obrażac, bo to dziecinne. dajcie mi jakies pomysły

usiądź i porozmawiaj jak z człowiekiem. nie ma na razie potrzeby stosowania jakichś mechanizmów edukacyjnych w zakresu kar ;) każdemu sie czasem zdarzy przedobrzyc. byle to był jednorazowy incydent a nie norma.

Gość karolaowy sweterek
:)

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
umów sie z koleżanka na 16 z nim na 18 , przyjdz do niego o 22 ;)

Gość karolaowy sweterek
własnie rozmowa w jego przypadku mało co daje, bo obiecuje i przeprasza , ale potem robi tak samo :)

Gość karolaowy sweterek
o dobre hehe :) zobaczy jak to jest czekac tyle czasu :/

Gość karolaowy sweterek
a jak zadzwoni i bedzie przepraszał, to okazywać złość? czy wąlsnie byc super miła ?

Gość rózne są upodobania
"własnie rozmowa w jego przypadku mało co daje, bo obiecuje i przeprasza , ale potem robi tak samo " czyli to norma ?

Ty tak na powaznie pytasz?Bo chyba zadna rozsadna kobieta nie tolerowala by takiego niepowaznego i nieodpowiedzialnego faceta.

Gość karolaowy sweterek
nie norma , ale to bardziej czyny do niego przemawają, a nie słowa. No wlasnie takie zachowanie mi sie nie podoba , wiec chce go nauczyc szacunku