Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fadd

Kocham pewną dziewczynę ale już ma kogoś pisze znią itp niewiem co zrobić

Polecane posty

Gość Fadd

Od dawna poznałem dziewczyne od ponad pol roku ją znał od pierwszej chwili się niej za kochałem lecz wtedy miała kogoś już potem on znią zerwał była wolna ja tego nie wziołem pod uwage od nie dawna ma pewnego chłopaka cały czas do niej to samo czuje co wtedy ,piszemy sobie codzienie chowam swoje uczucie przed sobą ale to i tak boli ; (( prosze pomoc i co mam zrobić

napisac prawde.Wyznac swoje uczucia i pozostawic decyzje co z tym fantem zrobic dziewczynie.Kazdy ma prawo walczyc o swoje -uczciwie.A uczciwoscia dla mnie jest wlasnie wyznanie stanu uczuc.Nic poza tym.Moze nie do konca jest zdecydowana, a moze zakochana bardzo i bardzo lojalna do swego partnera.Coz , wtedy pech ale i zimna woda na rozgrzana glowe i serce.

Gość Fadd
wątpie aby była za kochana bardziej by chciała ona do mnie a ja doniej lecz ona niewiem co to za uczucie jest i to jest właśnie to : (

Gość lucian B
powiedz jej ze sie CI podoba i chciałbys by Ci dała szanse, nie mów od razu ze ja kochasz i takie tam bo ja wystraszysz, delikatnie daj jej do zrozumienia że chcesz się znia spotykać - WALCZ chłopie walcz

Gość żniwiarz
Siedzisz cicho jak cipa, nic nie robisz by ja zdobyc to co ty chcesz, ona zdąży wyjdzie za mąż a ty nadal bedziesz sie czaił. Do odwarznych swiat nalezy. OGARNIJ SIE !!!!!!!!!!!