Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten jej jedyny

DZIEWICTWO ANALNE - dociekania

Polecane posty

Czy proktolog jest w stanie stwierdzić, że kobiecy odbyt był używany we właściwy sposób ? Orientuje się ktoś z was, może jest tu jakiś lekarz. Bardzo zależy mi na poważnych odpowiedziach. Pozdrawiam.

Gość jestem bezsilny przez nia
A co? Narzeczoną chcesz sprawdzić? :D

hmmm, no nie wiem jak - właśnie dlatego was o to pytam ;) może jakieś mikrouszkodzenia, pęknięcia, zbyt duża średnica ? Wydaje mi się, że odbyt inaczej odpowiada w zalezności od tego z której strony jest używany. A może przynajmniej da się sprawdzić czy odbyt nie był kiedyś bardzo gościnny ?

Gość guomi
to pewnie Ty od tej niby dziewicy :) to Ci odpowiem,nie jest w stanie sprawdzić :P nawet jakby miała jakies uszkodzenia,to takie moga powstać nawet przy zatwardzeniu :P jak ktoś ma doswiadczenie w takim seksie, to raczej nic sie nie dzieje :)

Gość jestem bezsilny przez nia
A może Tobie się sprawdzi dziewictwo kutasowe i analne ? Skończ z tą paranoją.

Przecież to niemożliwe, żeby nie można było takich podstawowych rzeczy stwierdzić medycznie Jest tu jakiś lekarz ?

Gość guomi
chłopie,naprawde to ma dla Ciebie takie znaczenie? po dowolnym seksie żadna z niej dziewica więc bez różnicy jak to robiła :O

Gość guomi
mówię Ci z własnego doswiadczenia bo taki seks też uprawiałam w życiu :O

"po dowolnym seksie żadna z niej dziewica" dlatego chcę mieć jakąś dokumentację również drugiej dziurki, dziewictwo analne to podstwa

Gość guomi
przecież Ci już nawet na tamtym Twoim temacie napisałam,że nawet po pettingu już nie jest i tego nie dasz rady sprawdzić choćby skały srały ;)

petting lub masturbację jeszcze bym przeżył, ale kakaowe wyuzdanie z pewnością jest cięższym przewinieniem

Gość guomi
ale dlaczego?? seks to seks,wiec jakie znaczenie ma to w jakiej formie? nie wiem,lepiej bys sie czuł, gdyby np 10 robiła laske niz z jednym analnie? :O nie sadze

Gość guomi
jeszcze takie pytanie, a ty wczesniej z nikim nie uprawiales zadnego seksu?

Gość jadjtgp
Znowu ty psycholu? DO WSZYSTKICH - to albo prowokacja albo totalny trol jakich mało! Pol godziny temu założył identyczny temat jak sprawdzić czy mozna inaczej niz organoleptycznie sprawdzić czy jego dziewczyna ma błone! Ten człowiek ma uszkodzone albo obwody albo fobie tak wielkie ze nadają sie do psychiatry. Kto nie wierzy niech przeczyta jego poprzedni wątek. Psychol szukający odpowiedniej dla niego odpowiedzi . Tam uzyskał ja kilka razy ale mu nie wystarczyła wiec założył nowy wątek. Zostawicie wariata z tym bo tylko podbija temat. To samo co tam w koncu uslyszysz ze każdemu szkoda twojej dziewczyny psycholu i ze tylko lekarz ci pomoze z tymi fobiami. Sory za agresję ale kto nie czytam poprzedniego tematu nie zrozumie jaki to ograniczony człowiek http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość guomi
nie przeczytałam wszystkiego tylko pierwszy post dlatego pytam :P napisz jeszcze raz bo gdzies mi uciekl tamten temat

jadjtgp , człowieku uspokuj się, nikogo nie obrażam i nie wyzywam, zadałem kulturalne pytanie, wątkiem głównym poprzedniego tematu było dziewictwo waginalne. Poza tym nie uzyskałem żadnej sensownej odpowiedzi tylko jak i tutaj kilka wyzwisk, zastanów się, więc o czym piszesz, bo sam sprawiasz wrażenie nie do końca zrównoważonego, co też próbujesz rzutować na mnie

Proponuję wykrywacz kłamstw, albo serum prawdy ;) Moja odpowiedź dotyczy dziewictwa w obydwóch dziurkach :D :O

Gość dziewic analnych coraz mniej

Gość guomi
przeczytałam same twoje posty i teraz ci odpowiem, jestes dla mnie hipokryta, sam uprawiałeś seks,a dziewicy chcesz?? a jak nie jest to fora ze dwora? no wybacz,ale w tej kwestii kompletnie sie z Toba nie zgodze i dla mnie wcale to nie byłaby zaleta u faceta gdybym ja byla dziewica,wybacz, nie wiem czego sie naczytales,ale w zyciu tak nie jest:O az jej normalnie współczuje takiego ciemnogrodu :(

kolego, powiem Ci coś, Twoja dziewczyna nie jest dziewicą, nawet jesli ma błonę to oral albo anal napewno nie są jej obce... zmien sobie nick bo ''ten jej jedyny'' kompletnie nie pasuje... Dziewczyna cie w chuha robi.

Jesli nie ma tu osób kompetentnych, by udzielić mi odpowiedzi na temat przeprowadzenia badań niewłaściwego użycia odbytu lub przynajmniej zbyt częstego użycia odbytu, to może prosiłbym o jakieś linki do odpowiednich wątków na specjalistycznych forach o tej tematyce z góry dziękuję, pozdrawiam

Gość guomi
no zesz kurwa,a co my ci tu niby piszemy?? czy ma błonę sprawdzisz tylko u ginekologa, czy sie bzykała analnie-nie masz szans sprawdzic, no chyba ze ona kupy nie robi :O a co do orala i robótek recznych to juz w ogóle lipa :O czego ty jeszcze nie rozumiesz?????