Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggggggf

spodobala mi sie pewna dziewczyna a potem sie okazalo ze

Polecane posty

Gość ggggggggggggggggf

oczy to nie jej bo soczewki..ze usta powiekszone wypełniaczem czasowym i tez nie jej niby nie spalona solarka wiec wydawala si enaturalna atu sie okazuje ze bez tych sztuczek to inna laska

Gość gfdgdfgd
a skad wiesz ze usta wypelnione itd? no przeciez pewnie nadal je ma wiec o co chodzi?a jakby farbowala wlosy a swoj natur kolor mialaby inny to co? tez zle?

Gość ggggggggggggggggf
bo mi powiedziała to!!

Gość ggggggggggggggggf
po roku usta znikna ona wtedy miała lepsza prace wiec teraz juz drugi raz nie powiekszy

Gość MMMery
Laska nie warta zachodu. Sama nie potrafi dostrzec swojej wartości tylko musi się poprawiać to innych pewnie też traktuje jak bezwartościowe śmieci...

Gość ggggggggggggggggf
ja si ena tym nie znam podziwiałęm jej oczy byly wieeeeeeelkie i czarne a potem sie okazało że to soczewki w takim kolorze i to jeszcze powiększające.Swoje oczy ma normalne piwne:O

Gość MMMery
A ja Ci mówię, że to nie warte zachodu. Zakochasz się w kimś kim ona nie jest. Ona sama pewnie ma nieciekawy charakter, skoro próbuje udawać kogoś innego. Nie zna swojej wartości...

Gość ggggggggggggggggf
usta ma bardzo małe ale ma wogole mała buzie.po powiekszeniu usta tez sa male wiec jeste m ciekaw jakie są jak wypełniacz zniknie:O

Gość kuzwaaaaaaaaaa
jestes pojebem widac ze laska o siebie dba przywiazuje do tego wade i zawsze bedzie wyg;adac dobrze.To sobie znaidz ljaks zaniedbana szarą myche ktora moze i bedzie miala usta wieksze i swoje ale calosc bedzie niełądna zaniedbana itp czubku

Gość ajaaa niemogeeee
dziewczyna dba o siebie, chce jak najlepiej wygladac, a ty takie problemy wymyslasz:o🖐️

Gość MMMery
Rób jak chcesz. Ja Ci napisałam co i jak a Ty swoje. Nie rozumiesz, że to już taki charakter. usta znikną to cycki se zrobi. Cycki się wygniotą to coś innego se poprawi. I tak ciągle. Zamiast kupić i przeczytać książkę ona zafunduje sobie kolejny zabieg. A na starość będziesz siedział z plastikową lalą z która nie ma o czym pogadać.

Gość MMMery
I odpisując na posty kuzwaaaaaaaaaa i ajaaa niemogeeee: to są dziewczyny naturalne, zadbane i mądre. I przy tym nie potrzebują wstrzykiwania ton silikonu... Takie posty jak wasze zazwyczaj piszą ludzie którzy sami mają niską samoocenę i zapewne fundują sobie różne zabiegi tego typu lub z chęcią zrobiliby to...

Gość kuzwaaaaaaaaaa
bo to wszytsko jest dla ludzi!Tak smao ozna podeisc do farbowania włosów.!Ma male usta to sobie powiekszyla inna ma male i wyje na forach albo tandetnie powieksza kretką!W takimr azi mozemy negowac wszytsko tusze do rzęs tez bo to oszustwo pydluzają rzesy!!pudry też itd!

Gość gfdgdfgd
Ale jestes glupi autorze..dziewczyna pewnie miala kompleksy i co w tym zlego ze chciala cos poprawic.. 99% aktorek pisenkarek ktorymi sie faceci podniecaja sa zooperowane i sa to drastyczne zmiany..a nie wstrzykniecie czegos w usta..ale jak sie to pryytrafi zwyklej dziewczynie to wielkie halo...