Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierecekkk

SĄSIAD GŁODZI PSY- co robić??????

Polecane posty

Gość cukierecekkk

Opisze w skrócie jak wygląda sytuacja. Mieszkam na bardzo małej wsi, gdzie wczesniej za siąsiadów mieliśmy ludzi, którzy mieli kontakty z narkotykami itp.na szczescie oni wyprowadzili sie do W-wy, a dom wynajęli chlopakowi (moze ok 30lat)- samotny, nie pracuje nigdzie, nie ma ogrzewania w domu, nie odsnieza, nie wiem w ogole jak on tam zyje, 1 raz w ciagu calego roku przyjechala tam tylko jakas limuzyna na kilka godzin. Sąsiad ma 2 psy, ktore blakaja sie po ulicy, caly czas przechodza na podworko nasze i innych sasiadow, wuchudzone, wyglodzone, stoja kolo naszego karmnika dla ptakowi drapia w sniegu. A w nocy wyja przerazliwie. Do tego wszystkich oszczekuja i az strach przejsc. Boje sie zwrocic uwage, bo nie wiem co to za czlowiek i czy potem nie bedzie sie mscil (tak, jak poprzedni sasiedzi, od ktorych on teraz wynajmuje ten dom) Kiedys zlapali psa sasiadki (choc uciekl przypadkiem, bo ich suka miala cieczke) i skatowali go, przyszedl i zdychal tydzien w domu.Nie wiem, co robic.

Gość kula śniegowa
zgłoś Towarzystwu opieki nad zwierzętami , masz neta to sobie sprawdz gdzie najblisze się znajduje.

Gość cukierecekkk
up

Gość cukierecekkk
tyle to ja też wiem, ale boje sie, zeby sasiad i wlascicele domu sie potem nie mscili na naszej rodzinie, bo z nimi lepiej nie zadzierac.

Gość kula śniegowa
to się z nimi umów ,że robią ogólnopolską akcję:)chodzą i wyrywkowo sprawdzają:D

Gość ta niedobra pupa
Jeśli masz choć trochę kasy to może dawaj im chleb którego nie zjesz, za 11 zł można kupić 5 kg karmy.... Psy nie byłyby głodne, i na pewno żaden na ciebie już by nie zaszczekał. No i masz dobry uczynek co zapewni ci miejsce w niebie....