Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darek1979

Prezent na Walentynki???

Polecane posty

witam, pomyslałem, że forum to najbardziej wiarygodne źródło informacji, dlatego tu jestem:) zupełnie nie wiem co kupić na walentynki swojej nowej dziewczynie. mam nadzieję, że mogę liczyć na porady pięknych forumowiczek?

Gość kafegłąb
jaaaki bajerant, twoja nie ma z toba lekko.. kup jej misia, a jak masz wiecej kasy to szarpnij sie na dobre perfumy.. np Versace (okolo 120 zł) świetnie pachnie. dziewczynie napewno sie spodoba

Gość chłop co ma 31 lat
pomyślał, ze kafeteria to wiarygodne źródło informacji, no ludzie...........

Gość a co kupowales starej dziewczy
nie?

Gość Magda Ewa Maria
nie nie nie, tylko nie misia :D

Zrób quiz wiedzy o sobie: wymyśl pytania, konkurencje, spędźcie razem czas... zebrane punkty będzie mogła u Ciebie wymienić;)

Gość 0100101
Dlaczego założyłeś takie same 2 tematy??????

Gość to może ja doradzę..
Zależy ile możesz wydać..możesz : -zaprosić dziewczynę na kolację... (oklepane,ale miłe -tak uważam) -możesz kupić bieliznę,perfumy lub coś z biżuterii -kwiatek+coś słodkiego (bombonierka w kształcie serca np)

Gość Eerika71
super prezent to zaproszenie do spa, salonu kosmetycznego itp. W Essenzie na Kamiennej widziałam coś takiego. Ładnie zapakowane, z płatkami róż...sama bym chcaila dostac cos takiegio

Gość barbarra
dzwonilam tam i powiedzieli,ze 14 lutego mozna przyjsc z chlopakiem i jemu tez cos sie dostanie;)jakas fryzurka, masaz itp:)wiec idziemy razem, potem lekka kolacja i...zobaczymy:)

Jeżeli biżuteria to tylko srebrna. Ja już mam swój sklep z biżuterią całą ze srebra o próbie 925. Zakupy robię w domu i nie dość, że oszczędzam czas to i pieniądze. W sklepie " Niebieski-koralik " jest wiele promocji z okazji zbliżających się Walentynek, dlatego naprawdę warto wybrać sobie koraliki z cyrkoniami 20% tańsze, albo bransoletkę z koralikami do 132 złotych taniej, dodatkowo charmsy Carlo Biagi w kształcie serc do 49 złotych taniej. Biżuteria jest tak ładna jak Pandora, ale tańsza i jest to świetny pomysł na rozpoczęcie przygody z komponowaniem bransoletek.