Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość georgiafromwawa

Jak naturalnie podnieść libido- plissss!!!

Polecane posty

Gość georgiafromwawa

Witam! Biorę tabletki anty i strasznie spadło mi libido. Macie jakieś pomysły jak je zwiększyć? Znalazłam jakies arty o diecie, ale nie sądzę, żeby to pomogło... :( http://www.ochoroba.pl/4161-afrodyzjaki-zywnosc-pobudzajaca-libido-przyprawy http://www.ochoroba.pl/4163-afrodyzjaki-zywnosc-pobudzajaca-libido-warzywa-i-owoce Bardzo proszę o rady.

Musisz zmienić swoją psychikę. Myślę, że kobiety przygotowują się do zbliżeń z partnerem w myślach, bo wszystko zaczyna się w głowie...

Gość georgiafromwawa
Ale tu nie chodzi o psychikę! Tylko o efekt uboczny działania antykoncepcji:( Kompletnie nie mam ochoty i nie wiem co robić:(

Gość xcfvbgnhm
to zmien tabletki. ja najpierw bralam cilest i libido troche sie obnizylo, musialam wlasnie psychike bardziej przestawiac, ale potem doszly mifreny wiec zmienilam tabletki na logest i i migreny minely ale libido spadlo ponizej zera i nawet wmawianie sobie nic nie dawalo, teraz biore Yaz i libido wrocilo jak sprzed tabletek w ogole :)

widzę że nie jestem osamotniona :) Może to rzeczywiście jest kwestia tabletek?Dodam że na początku brania tabletek miałam zajebistą ochotęi uwielbiałam to... a teraz? Teraz to może dla mnie sex nie istnieć i niefajnie jest z tą świadomością :(:(

Gość georgiafromwawa
Nie chcę zmieniać tabletek, bo boję się jakiejś burzy hormonalnej. A znacie jakieś farmakologiczne środki albo naturalne?

Gość _Misiek_
Odstaw to świństwo. Poco sie trujesz chemią. Moja znajoma używając te tabletki przytyla 20 kg ... Używajcie gumkę. Aby podnieść libido polecam jeść dużo róznych warzyw, owoców, sałatki jarzynowe, np z porów czyli tzw tęgostója :D Podsatwą jest też spontaniczne podejscie do sexu.