Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość historyczka

Evra czas na rezygnacje

Polecane posty

Gość historyczka

Chce odstawic plastry(uzywam ich juz poltora roku) ale nie wiem jak bedzie sie zachowywal moj org., chcialabym aby kobiety ktory maja to juz za soba wypowiedziy sie jak to u nich bylo z miesiaczka, waga i libido te 3 kwestie nie daja mi spokoju

Gość oj znam ten bol
jak skonczylam barac plastry anty to okres dostalam dopiero po 83 dniach(nie liczac tego z odstawienia) libido wzroslo a waga poleciala w dol ale u kazdej kobietki bedzie inaczej

Gość u mnei nic sie
nie zmieniło poza spadkiem libido przy plastarch moge codziennie i jeszcze mi mało, bez plastrów kaput, miesiaczka normalnie , tyle ze bolało jak cholera, wiec nigdy juz wiecej nie odtsawie plastrów, waga nigdy mi sie nie zmieniałą zalezenie od plastrów

Gość historyczka
a ja znowu libido mam do dupy seks moglby nie istniec a przed plastrami to codziennie bylo mi malo i dlatego chce odstawic

Gość nic munie bedzie
nie wiem ja bez plastrówe nie moge juz na seks patrzec, ale ja uzywam plastrów 6 rok ..

Gość historyczka
a jak bylo przed braniem plastrow?

Ja po odstawieniu czułam się b. dobrze. Nie przytyłam, libido na takim samym poziomie co zwykle. @ uregulowała mi się po ok 2-3 mies.