Gość malwusia Napisano Luty 11, 2010 Bo mam a właściwie miałam przyjaciółkę wiedziałam i mówiłam jej o wszystkim i ona mi też wiedziałam nawet kiedy ma okres,a teraz... heh teraz wszystko się zmieniło ona chodzi ciągle z taką koleżanką chciała(ta moja przyjaciółka) żebym z nimi chodziła po szkole rzecz jasna no i chodziłam ale po tym jak dostałam niby to dla żartu w twarz to już podziękowałam ale przyjaciółka mnie prosiła abym chodziła dalej chyba z pięć razy bo sytuacja się powtarzała.Ale w końcu nie wytrzymałam kiedy rozmawiałam z przyjaciółką to nie była baaardzo ważna sprawa ale była no i ona wpadła z wielkim śmiechem bo wpadła na jekieś dziecko i oczywiście przyjaciółka już mnie zostawiła tzn. gadała z nią więc potem powiedziałam żeby sobie do niej poszła gdy po raz kolejny po mnie przyszła zapytała czy sie obraziłam ja sie nie odzywałam , powiedziała mi ze tamta ją wkurzyła i że teraz już tylko ze mną będzie chodzić kiedy nic jej nie odp. poszła do niej i normanie z nią gadała;-((( I jak teraz mam odzyskać moją przyjaciółkę ona jest dla mnie jak siostra kocham ja jak siostrę i nie chcę jej krzywdy a wiem że ta dziewczyna do jej zycia nie wniesiue nic dobrego;-(((Więc jak mam ją odzyskać???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach