Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damianek4011

ZNISZCZONE ZYCIE

Polecane posty

Gość damianek4011

24 LATA......... DLA JEDNYCH TO POCZATKI DOROSLEGO ZYCIA, DLA INNYCH BRUTALNA RZECZYWISTOSC..... WSZYSTKO ZACZELO SIE KILKA LATN TEMU. GDY POZNALEM JA........ PIEKNA ,INTELIGENTNA O NIESKAZITELNYM USMIECHU. CHOC OBOJE SIE PRZED TYM BRONILISMY,... ZACZELO SIE... PIERWSZE SPOTKANIA PO SZKOLE, PIERWSZY POCALUNEK. KWONCU OGROMNA MILOSC KTOREJ NIE MOGLO NIC ZNISZCZYC I WYMARZONY SLUB....... I NAGLE PO NIESPELNA DWOCH LATACH WIELKIE ROZCZAROWANIE...... OBWINIALEM WTEDY BOGA I WSZYSTKICH LUDZI ZA CALY BOL I CALE ZLO JAKIE MNIE SPOTKALO......... WTEDY BARDZO ZBLADZILEM.. DZIS MIESZKAM 2 TYS.KM OD DOMU. OD PONAD ROKU NIE WIDZIALEM BLISKICH. NAWET NIE MOGE DO NICH ZADZWONIC, NIEWIEM CO U NICH SLYCHAC, JAK SIE CZUJA..... GDY JEST MI BARDZO ZLE, WTEDY OGLADAM ICH ZDJECIA.... TO WSZYSTKO CO MI ZOSTALO, TO WSZYSTKO CO MAM. NIE TRACE JEDNAK NADZIEI ZE UDA MI SIE SPOTKAC KIEDYS NA SWOJEJ DRODZE LUDZI KTORZY POMOGA MI WROCIC DO DOMU. SPRAWIA ZE NA NOWO ZACZNE SIE USMIECHAC I MARZYC.............

Gość gdzie mieszkasz teraz

Gość damianek4011
teraz mieszkam we francji. zona zdradzila mnie z bliska mi osoba, w dodatku zniszczyla mi zycie pozbawiajac mnie tego co mialem najcenniejsze..... zabila to co bylo we mnie najpiekniejsze..........