Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marioletta

Wy też byście go zostawiły w takiej sytuacji???

Polecane posty

Gość marioletta

W sumie na początku nie chciałam o tym pisać, ale nie mam komu się wygadać na ten temat. A więc dowiedziałam się, że mój facet był kiedyś molestowany. Możecie pisać co chcecie, ale ja się go teraz brzydzę, poza tym i tak to by chyba nie miało sensu. Dobrze, że się dowiedziałam, bo później jakbyśmy mieli np dzieci to tez by je później molestował. Tak już jest z nimi. Z tego się nie ucieknie.

Gość jestem niezrozumialy
Sorry, ale jesteś kurwa pojebana. Zamiast mu pomóc to tylko jeszcze bardziej zraniłaś. Nie jesteś człowiekiem albo jesteś za głupia. Ja się brzydze Ciebie głupia pindo.

NIE! dlaczego chcesz go zostawic? Otworzyl sie przed Toba... bo rozumiem , ze sam CI powiedzial? DLaczego chcesz to zepsuc? Uderzyl Cie kiedys, krzyczał, a moze molestowal?

Gość a mnie rodzice....
mnie rodzice bili, pili alkohol...mialem pieklo na ziemi... a ja nie tkne alkoholu.... dziecko ma 13 lat a jeszcze nawet nie krzyklem dobrze na niego....jesli ty autorko wierzysz w takie rzeczy to zycze ci powodzenia w dalszym zyciu bo z taka ciemnota w glowie jeszcze pozalujesz wszystkiego... pa

Gość marioletta
Jego siostra mi powiedziała. On nie wie o tym, że ja wiem. On nigdy mi nie zrobił krzywdy, ale teraz sobie myślę, że teraz może mieć jakiś ukryty pociąg homoseksualny, a po za tym przez cały czas teraz jak na niego patrzę to myślę o tych wydarzeniach

Gość super Gośka...
przeżyłabym szok , ale w końcu to nie jego wina ,że ktoś , kiedyś zobił mu taką wielką krzywdę. a gdyby ciebie zgwałcono ?

Gość jestem niezrozumialy
Zostaw go, zostaw... Nie zasłużył sobie na piekło z taką suką po tym co przeżył. Daj mu szanse na fajną babkę.

Gość marioletta
Jeżeli chodzi o gwałt to ja jestem kobietą, i to zmienia postać rzeczy

Gość no nie moggggggggggggggggge
Ej sorry, ale jakbym się dowiedziała, że ktoś zrobił krzywde osobie którą kocham to by mi serce pękło i nieba bym mu przychyliła. Widocznie nic do niego nie czujesz i jesteś z natury uprzedzona, nie umiejąca radzić sobie z problemami i samolubna. Ile masz lat? 16?

Nie Marioletta to nie zmienia postaci rzeczy i na psychologie się czasem nie wybieraj, bo byś oblała od razu z marszu pierwszy egzamin!

Dobrze, że się dowiedziałam, bo później jakbyśmy mieli np dzieci to tez by je później molestował Po tym zdaniu widać, jaka jesteś ograniczona :O Jakby mi mój chłopak powiedział, że był molestowany, to na pewno bym go nie zostawiła. A Tobie, jak widać w ogóle nie zależy na swoim chłopaku i go nie kochasz.

Gość marioletta
A słyszeliście kiedyś o przypadku kobiety, która po gwałcie zaczęła gwałcić innych? Nie! To zawsze mężczyźni robią po takich przeżyciach

Faceci gwałcą jak są zboczeni a nie, bo ich ktoś zgwałcił... Co ty w ogóle gadasz za bzdety... :/

Gość widac
pustak jestes i tyle ,spierdalaj

Gość ona wkurzona
autorko żal mi ciebie. chociaż nie, zal mi Twojego faceta, że ma taką beznadziejną kobiete. Jak mozesz mówić ze sie go brzydzisz?? dlatego ze byl molestowany? Powinnaś byc dla niego oparciem w trudnych chwilach a zachowujesz sie jak nastolatka. Nie zastanawiaj sie tylko go zostaw, daj mu sznase na znalezienie sobie odpowiedniej, kochającej kobiety, ktora go zrozumie. A co do tego ze niby fakt ze jestes kobietą zmienia postac rzeczy to w ogole ponizej wszelkiej krytyki... czyli gdyby bylo odwrotnie tj. ciebie by zgwałcono a facet by powiedzial ze sie ciebie brzydzi to byłby lament i płacz jaki to on nieczuly i okropny.... walnij sie w łeb!

a zamknij sie juz bo zygac sie chce.... jestes niedorozwojem jakich malo.. ehh.. biedny chlopak

Gość marioletta
to przeczytaj życiorysy seryjnych morderców, którzy mordowali na tle seksualnym. Zazwyczaj byli kiedys molestowani, Tak samo jak wychodzi jakaś afera pedofilska, to sprawca też ma zazwyczaj taką przeszlość

Gość Blondi w oficekach
jedno krótkie słowo do autorki - DEBILKA!!!!!!!!!!!!!!!

Gość możemy sobie tu tak
pisać do usranej śmierci, ale skoro ona tak czuje jak czuje, to nic tego nie zmieni. Ja bym raczej kopa w dupsko zasadziła tej siostrze, że intymne rzeczy wyciąga. Chamka straszna.

Gość ona wkurzona
mam nadzieje ze twój facet cie zamorduje:-) jedna glupia pizda na swiecie mniej

Gość ja powiem tak........
wiesz co marioletta...no ręce opadają jak się czyta te Twoje wywody ....dobrze że od niego doszłaś bo zdecydowanie zasługuje na kogoś lepszego .....jak można być tak bezduszną i pozbawioną podstawowych ludzkich odruchów jak Ty ? no ale są ludzie i taborety

No czytałam wiele i dużo sobie wymyślało, że bylo molestowani żeby kare dostać mniejszą i żeby nie iść do ciupy tylko psychiatryka... Zakakujące, że każdy przestępca opowiada od razu jak ma strasznie źle. A może zamiast tv obserwuj realne otoczenie?!

Gość marioletta
łatwo pisać skoro nie spotkałyście się z taką sytuacją

A ja się zgadzam z niezrozumiałym, zostaw go w spokoju. Chłopak miał już wystarczająco przejebane w życiu. Zasługuje na mądrzejszą i bardziej empatyczną dziewczynę niż Ty.

Gość walnij się w łeb
głupia babo

A skąd wiesz czy się nie spotkaliśmy? Własnie, że się kurwa spotkałam.

Gość marioletta
no nie moggggggggggggggggge więc jak się zachowałaś i jak się czułas w takiej sytuacji?

Gość okiennica
ludzie , toż to prowokacja jest - nie ma takich glupich kobiet .

Facet mojej kuzynki był molestowany. Jego bracia też. Oni nikogo nie gwałcą, dzieci wychowują normalnie i nic się nie dzieje... A ten co własną matkę pokroił i usmażył na ruszcie był rozpieszczany i nikt go nie molestował... Jak ktoś psychiczny to będzie psychiczny... A moja koleżanka... tzn ex kolezanka... byla jebnieta i wszystko zwalala na rodzine... mowila, ze ja bili, pili i bog wie co jeszcze... i ze dlatego ona popelnia bledy... na koncu wyszlo na to, ze rodzina jej dawala kase na mieszkanie w ktorym zyla i blagali ja by sie opamietala... to byli normalni ludzie... nie zadni pijacy...