Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korrdek

Moj kolega studiuje budownictwo i mysli, ze znajdzie po tym prace

Polecane posty

Gość Korrdek

Jak mozna byc tak glupim? Kazdy moze studiowac budownictwo - studia przyjemne, pewnie same imprezy. Ja studiuje administracje - to takie prawo. Kierunek ciezki, ale mysle, ze dam rade i napewno znajde lepsze prace niz moj kolega

nie jest glupi!!! wlasni teraz malo osob jest takich ktore studjuja kierunkich na ktorych jest np matma sama chciala bym isc na politechnike np bo po takiej uczelni praca jest i nie pier.... glupot!!! moj brat tez jest na budownictwie i jestem pewna ze znajdzie robote

Gość administracja to takie
prawo Kempy? :D

Mylisz się autorze! Znajdzie pracę o wiele szybciej niż ty i do tego wcale nie gorzej płatną.

Wiem że racja. Tyle się teraz buduje że budowlańcy raczej na brak czasu narzekają niż na brak pracy...

Gość Korrdek
Tylko, ze ja moge pracowac wszedzie - i w banku, w urzedzie i nawet w firmie budowlanej. A taki po budownictwie jest ograniczony tylko do budownictwa

Gość alicjaappppppppppppppppppp
Jak ma znajomości to znajdzie.Nie ważne co skończysz,ważne jakie masz plecy.co z tą polską

Gość lesniczka...
Heh mój jeden ex skończył budownictwo - pracuje na niezłym stanowisku. Drugi ex skończył administrację - 3 lata po studiach nadal bez pracy.