Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żan klot wam da

dojdzie do zdrady

Polecane posty

Gość żan klot wam da

jestem w stalym zwiazku, ale od pewnego czasu zaczelam flirtowac z kolega z pracy-troche zaszlo to za daleko. Bardzo mi sie on podoba(mozna powiedziec , ze sie w nim zadurzylam), ale mam z tego powodu ogromne wyrzuty sumienia :( On zaprasza mnie do siebie w wiadomym celu, ale nie che zaczynac czegokolwiek w taki sposob. Wszystko jest takie zagmatwane, kocham mojego faceta tylko ostatnio jakos uczucie przygaslo, glownie to z mojej strony. Tamten wie, ze mi sie podoba, i wie ze mam faceta jednak chce mnie zaciagnac do lozka. Wiem, ze jak moj mezczyzna dowie sie czegos, przeczyta smsa to bedzie to oznaczalo KoNIEC ZWIAZKU.

Gość to zastanów się czy
dla chwilowej przyjemności chcesz srtacić coś ważnego w życiu, nie warto, naprawdę. zauroczenie szybko minie a ty skrzywdzisz siebie i osobę która cię kocha

Gość żan klot wam da
wiem, ze zkrzywdzilabym go, ale czuje sie jakby zawladnelo mna porzadanie. Chec posmakowania ,,przygody''. Ja nic nie bede robic tylko obawiam sie, ze jak spotkamy sie na wspolnej imprezie, pod wplywem alkoholu i emocji nie wytrzymam i ulegne.

Gość pomyśl jak
ty byś się czuła? po prostu bądź zcłowiekiem a nie suką-opanuj to i tyle

Gość żan klot wam da
Sprobuje opanowac sie, porozmawiam ''z tym drugim'' ze taka sytuacja mi nie odpowiada. Ze nie jestem latwa sunia, ktora moze przeleciec(pewnie tak o mnie mysli). Tylko potem to nie on bedzie mial wyrzutow sumienia tylko ja. A co do alkoholu to chyba przestaje pic hehehe :D

Gość bylam w podobnej sytuacji
i powiem Ci ze tamten facet zabiegajac o Ciebie probuje Cie tylko i wylacznie wykorzystac tym bardziej ze nie ukrywa swoich zamiarow zapraszajac Cie do siebie. Teraz moze Ci to odpowiada bo wiadmo jak milo jest byc adorowanym ale wyobraz sobie co bedzie jesli ulegniesz. A bardzo mozliwe ze tamten facet Cie wykorzysta i oleje. Co wtedy? A Twoj facet sie o tym dowie? Bedzie warto?

Gość żan klot wam da
bylam w podobnej sytuacji--------> i co zrobilas?? Dalas kosza?

Gość nie jestes pierwsza
ba! nawet nie jestes w pierwszej stutysiecznej ktora mysli doopa i jest zwyklym wygodnym tchorzem :O banalna idiotka, oby twoje facet tez cie zdradzil bo latwiej mu bylo wskoczyc innej do lozka niz zachowac sie z klasa

Gość buncolek
hmmm.... no przygoda byłaby fajna tylko konsekwencje potem??? musisz się upewnić że "kochanek" nigdy by cię niewydał i że niechce cię tylko wykorzystać!!!

Gość żan klot wam da
hej do zadnej zdrady nie doszlo wiec nie obrazaj innych ok? Forum jest po to zeby doradzac a nie obrazac!!!!

Gość żan klot wam da
buncolek---> dam sobie z tym spokoj bo to typ meskiego przechwalacza, ale nie wiem czy w tej sytuacji rozpowiadalby, ze spi z ,,zajeta'' kolezanka z pracy. Zreszta mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie uff...

Gość buncolek
no wiesz... fajnie by było tak w sumie poflirtować i wiedzieć że podobasz się też komuś innemu,no zdrada byłaby ryzykowna choć gdyby to miałoby byc tak troche cichaczem i on okazałby się wporządku to... hmmm.... można by się zastanowić bo kusi trochę,tylko właśnie te wyrzuty potem i strach,żeby się nie wydało..... no niewiem??

Gość żan klot wam da
kusi jak cholera :/ tzw. zakazany owoc. Ale czy ten owoc lepiej smakuje, podczas jedzenia mozesz natrafic na robala....

Gość buncolek
kurcze no ??? i co tu zrobić???? no kusi kusi... chyba sama bym tak chciała!!!

Gość żan klot wam da
to jest sama chemia, same porzadanie-kurde mysle caly czas o tym . Z jednej strony rozsadek, a z drugiej no wlasnie co ''zwierzecy instynkt''? hahaha:D

Gość Horned man
Pomyśl ile możesz stracić, a ile zyskać. Pomyśl trochę na przód. Wyobraź sobie przyszłość bez ukochanego, a podejście kochanka....

Gość buncolek
ale ten twój związek to małżeństwo czy takie tylko dłuższe chodzenie??? no bo ciekawie się to zapowiada :)

Gość Horned znowu
jesteś w temacie o zdradzie:) czy ktoś Cię oszukał?

Gość buncolek
horned do kogo to pytanie do mnie???

Gość żan klot wam da
buncolek----> 5 lat i do tego zareczona jestem. Wiem jaka bylaby to strata ;/

Gość żan klot wam da
do mojego obecnego mezczyzny nigdy takiego pozadania nie czulam-to musi byc to zwierzecy instynkt!!!

Gość buncolek
aha! kurcze no!! wiesz co przyznam ci sie że ja jestem mężatką prawie 5 lat i też takie myśli mi chodzą po głowie to chyba też jest nienormalne,tylko problem w tym że ja niepracuję w gronie mężczyzn a obecnie wogóle ponieważ jestem na urlopie wychowawczym!!!

Gość żan klot wam da
:/

Gość buncolek
no włąśnie to takie kuszące :)

Gość żan klot wam da
to jest problem, ze bede go widywac codzienniie czy chce tego czy nie ;/ Bede mogla tylko pofantazjowac o tym-a co jesli....

Gość Horned man
Mam nadzieję, że nie:classic_cool:

Gość żan klot wam da
Przeciez tyle chyba moge to co sie dzieje w mojej glowie bedzie moja slodka tajemnica :)

Gość buncolek
narazie się powstrzymuj ale utrzymuj fajne kontakty wiesz .... uśmieszki itp a czas pokaże czy on na to zasługuje zeby posmakować z nim tej przygody,jeśli będzie fajnie to spróbuj przygody,a nóż to będzie tylko jednorazowa przygoda bez zobowiązań!!! :)

Gość buncolek
a swoją drogą to normalnie historia jak z filmu :) fajnego oczywiście hehe..

Gość Horned man
Oj kobitki, kobitki. Mężulkowie nie umiej wstrząsnąć waszym niebem. Miotacie się we własnych emocjach. Żądza wiedzie prym nad rozsądkiem.... A potem płacz i zgrzytanie zębów. A do wiosny jeszcze tak daleko...