Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żan klot wam da

dojdzie do zdrady

Polecane posty

Gość Horned man
Zdrada ma początek w myśli - pamiętajcie :classic_cool:

Gość ***Narzeczona ***
Ty absolutnie nie kochasz swojego faceta .... alb to jakies glupie prowo Wiesz co zdradz go on sie dowie i wyswiadczysz mu przysluge bo kopnie Cie w dupe gdyz tylko tyle jestes warta ...

Gość żan klot wam da
heh ja sama czuje sie jak w filmie. I te oczy, usmiech uff... W tej chwili jest na urlopie, w miniona sobote zapraszal mnie gdzies do knajpy-odmowilam, wczoraj zapraszal mnie do siebie-wywinelam sie. Pisalam mu, ze gdybym tylko byla sama to....

Gość buncolek
no wiem wszystko masz racje ale czemu tak się dzieje??? niewiem to prawda takie myśli w głowie,że aż głupio że mężatka to pisze ale co zrobić??? może to dlatego że trochę czuję się teraz jak "kura domowa" :(

Gość Horned man
***Narzeczona *** - nie tak pochopnie z tym zdaniem. Zobaczysz, jak będziesz żoną z kilkuletnim przebiegiem. Zobaczysz jak ci się odmieni. Radze, zapisz sobie ten wątek na pamiątkę, aby wrócić do niego kiedyś...w potrzebie:classic_cool: To są ludzkie losy...

Gość żan klot wam da
***Narzeczona ***---> czemu odrazu na mnie naskakujesz? Bylas kiedys w takiej sytuacji? Nie wiesz jak to jest!!!!!!

Gość Horned man
buncolek - po prostu brakuje ci tych uniesień z początku związku, adoracji i tych emocji. Czujesz, że gnuśniejesz w domu...

Gość żan klot wam da
Chce sie podzielic z kims, dostac porade-to wszystko. Chodzi tu chyba o szczerosc-dobrze mowie? Nie owijam w bawelne po prostu mowie jaka jest sprawa, nie przyszlam tu zeby ktos mnie ocenial, bo sama wiem, ze to co bym zrobila jest niedopuszczalne.

Gość Horned man
żan i dobrze, ze sie zastanawiasz. Cokolwiek byś później nie zrobiła, to chociaż będzie to dokładnie przemyślane ...

Gość żan klot wam da
buncolek---> ja tez podobnie sie czuje, moze nie jestesmy po slubie, ale jest tak jakbysmy byli. Miszkamy razem, taka codzienna szara rzeczywistosc. Wiem jak to jest nie ma juz tego ognia co byl na poczatku.:(

Gość żan klot wam da
Horned man----> dziekuje:)

Gość Horned man
Moje drogie, ale tak jest w związku! Nad tym trzeba pracować! Zauroczenie mija! Trzeba potrząsnąć portkami męskimi, niech pozabiegają o względy wasze.

Gość kociaciocia
taaakkkk!!!! Bo kobitki lubia byc adorowane, doceniane-oczywiscie niech to dziala tez w druga strone :) Wtedy czujemy sie pelnowartosciowymi babeczkami(facetami) :D

Gość żan klot wam da
zgodze sie z tym :)

Gość Horned man
żan daj znać co wyniknie u ciebie...:) Będę czekać na odpowiedź po tym wątkiem..;)

Gość żan klot wam da
nie ma sprawy-hmmm mam nadzieje tylko, ze nie bedzie to nic zlego... Zobaczymy co los mi pokaze moze cos nowego, lepszego, szalonego hhehe dziekuje Wam za wsparcie. Do uslyszenia!!!!:)

Gość Przekręcony kark
Przemyśl wszystko na chlodno, wyobraz sobie siebie z tamtym gosciem a później pomyśl o swoim chłopaku. Ja mialam 2 razy taka sytuacje, ze podrywali mnie faceci (albo probowali przeleciec) w OBECNOŚCI mojego, nie krepowali się z komplementami, sygnałami. Jeden to obecny mąż znajomej a drugi współpracownik... Juz niedługo były. Ten to był bezczelny, na imprezie, jak mojego zmogło zapytał się, czy się z nim na kanapie położone... Zignorowałam go i wyszłam do pokoju gdzie był moj mężczyzna. Nigdy bym mu czegoś takeigo nie mogła zrobić, a jak nawet sobie pomyślę o innym faceci, to wydaje mi się to ohydne...

Gość żan klot wam da
ja caly czas mysle wiem jakie konsekwencje wiaza sie z tym. Zdaje sobie z tego sprawe. Ok na dzis koniec wywodow, poczekam pare dni na rozwoj sytuacji i powiemiem wam co postanowilam. PAAA

Gość forumowiczkaV
żan klot wam da --> mam identyczny problem, co wiecej tez jestem 5 lat w zwiazku i zareczona :) wiec wiem co czujesz.... jeden "ZNAJOMY" ewidentnie chcialby sie ze mna przespac, czesto o tym rozmawiamy-ciagle odmawiam ale to mimo wszystko kusi, lubie go i gdyby nie to juz dawno by dostal z liscia i bylby koniec znajomosci.... nie wiem czy kiedys nie ulegne.... kocham mojego "M" i nie chce go stracic, ale tak jak mowisz zwierzecy instynkt-kto wie co sie stanie :/

Gość Przekręcony kark
Farumowiczko, czyli najwidoczniej ten Twoj kolega Cie pociaga - najzwyczajniej w swiecie.

Gość forumowiczkaV
Przekręcony kark - chyba masz rację... ale nie zdradzę mojego narzeczonego, jeśli już do tego dojdzie to odejdę...

Gość żan klot wam da
wczoraj smsowalismy, na poczatku pisal mi, ze nie moze przestac o mnie myslec, ze ja i on mmm... ze musimy wyjasnic sobie wszystko w cztery oczy-odpowiedzialam mu tym samym, ale zaznaczylam, ze mam kogos i nie chce nikogo zranic. Napisal mi ze osatnia rzecza jaka chce zrobic to zranic kogos, wiec powiedzial, ze gdybym byla sama...... potem przeprosil, ze kusil mnie. Chyba to bedzie koniec naszego ,,romansu''- bo przeciez do nieczego nie doszlo. Mysle, ze dobrze sie stalo :( lecz jednak w glebi serca..., w sumie nie wiem an co liczylam. Nie chcialam mu wskoczyc do lozka chociaz tak kusilo....Dzisiaj ide na impreze chce do niego napisac zeby tez przyszedl lecz jednak tego nie zrobie bo staloby sie cos zlego. Czemu to wszystkie takie trudne :(

Gość żan klot wam da
No i napisalam mu po pijaku!!! Cholera, po co. Normalnie przy nim staje sie szalona wariatka, kusicielka. Trace zachamowania(glowe)-bo ja mozna powiedziec grzeczna jestem, taki wstydzioszek ze mnie :) Bozeeee co ja mu nawypisywalam zreszta on tez, dobrze, ze nie przyjechal....

Gość niezla z ciebie suka
tylko twego faceta szkoda.. :O

Gość marcduwn
szmata z ciebie

Gość żan klot wam da
nie chce nia byc-do niczego nie doszlo i nie dojdzie, a jak juz to najpierw zakonczylabym moj obecny zwiazek. Nie chce zdrady i klamstw

Gość gggggggggowno
Gowno jestes warta jako kobieta i jako czlowiek. Powiedz swojemu facetowi jaki masz problem,to znajdzie rozwiazanie. Udane walentynki byly ? czy bedac z narzeczonym myslalas o innym ?

Gość gggggggggowno
.....Ty juz go zdradzasz............:(

Gość Horned man
A ja powiem tak:) żan - ciągnie cie do grzeszku..;) Targa tobą... Czuję, że byłabyś skłonna zaryzykować... Czy jednak odnajdziesz się z nim w stałym związku? Tylko ty znasz odpowiedź. A ci co tak obrzucają - kto jest bez winy, to niech rzuci kamieniem...