Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basienkas

Corka nie chce jesc

Polecane posty

Gość Basienkas

Witam drogie mamy pam problem z maja 3,5 coreczka Oliwka. Corka jest na mleku Bebilon pepti bo ma skaze bialkowa, ulewa i pediatra stwierdzil ze takie karmienia bedzie dla niej lepsze. Zaczelam karmic ja tym mlekiem jak miala 6 tygodni na poczatku zjadala 60 ml co dwie godziny i wiecej nie chciala teraz je 90 ml co dwie godziny a czasem co trzy i wiecej nie a dodam ze probowalam dawac jej wiecej. Co w tym najgorsze to to ze przed jedzeniem jest wielki placz i zeby zjadla to musze ja najpierw uspokajac roznymi sposobami i brakuje mi juz pomyslow. Corka wazy obecnie 5790. Moze ktoras z was miala podobny przypadek i nalazla rozwiazanie tego problemu

Gość Facećak
no

Gość mineralna z bąbelkami
Jak zjada 90 co 3 godziny to nie jest najgorszej. Podałaś jej wagę obecną, ale nie podałaś urodzeniowej więc to mi nic nie mówi bo nie wiem jak przybiera. Musiałabyś podać jej wagę urodzeniową, albo najlepiej najniższą wagę jaką miała po urodzeniu. Jeśli chodzi o płacz to może ona płacze z głodu? Może za późno podajesz jej butelkę? A może to jakieś kolki, ból brzuszka? Jak się zachowuje? Tylko płacze czy wygina się w łuk, oddaje jakieś gazy, ma twardy brzuszek?

Gość Basienkas
Urodzila sie z waga 3450 a w trzeciej dobie wazyla 3300. Corka ogolnie nie ma kolek taka sytuacja dzieje sie przed jedzeniem a jak zje to jest pogodna i wesola.

Gość mineralna z bąbelkami
Twoja córka ma idealną wagę. Ja bym się nie martwiła jej jedzeniem tzn ilością zjadanego mleka bo przybiera bardzo dobrze. Spróbuj dawać jej jeść częściej bo mnie się wydaje, ze ona przed karmieniem płacze bo jest po prostu głodna i nie może już się doczekać butelki.

Gość bershkaa
nie martw sie moj syn tez jadl malo tego bebilonu pepti ale najwidoczniej tyle potrzebowal