Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala_Czarna777

Trudna sprawa

Polecane posty

Gość Mala_Czarna777

Kolejny temat oczywiście o miłosci która dopada nas wszystkich heh ;) W moim zyciu od dluzszego czasu kreci się pewien facet. Poznalismy sie na wycieczce potem bylo pare spotkam za pierwszym podejsciem spotkalismy sie pare razy a potem z mojej strony zapadla cisza. Nastapilo drugie podejscie znowu sie spotykalismy i z mojej strony znów to samo. Teraz od jakiegos czasu znowu nasz kontakt się pogłebił i na starcie oznajmilam mu ze nie chcem zeby bylo juz tak jak poprzednimi razami. Spotkalismy sie pare razy, bylismy na imprezie, gadamy na gg, piszemy esy, jednak czuje że jakos juz nie chce sie ze mna spotykać. Oboje sie uczymy i wiadomo jak jest z czasem zadne z nas nie ma go zbyt wiele, ucze sie dosc dobrze jednak znajduje czas wolny. Natomiast on tlumaczy swoj brak czasu duza iloscia prac, nauki itd. Od poniedzialku mamy ferie ciekawe czy w trakcie nich tez tak powie? Niewiem czy mówi tak bo poprostu nie chce sie ze mna spotykac czy naprawde jest tak jak mowi? Nigdy nie uganialam sie za facetami raczej bylo odwrotnie. Jednak teraz jakos czuje ze nie chcem tego tak konczyc. Moze zachowuje sie tak po moich wczesniejszych zagraniach? Co o tym myslicie? Prosze doradzcie :)

hmmm..... tyle razy go "zwodzilas" ze teraz moze nie chce sie znow w to wkręcać w obawie ze sie powtórzy. To zrozumiale. Musisz z nim porozmawiac o tych poprzednich razach.

Gość Mala_Czarna777
No wlasnie z nim o tym rozmawialam. I o jego braku czasu tez.. powiedzial ze juz niedlugo wszystko skonczy to co musi zrobic i bedzie mial czas. Powiedzialam ze poczekam hmm tylko ciekawe ile mam czekac i jak w tym czasie sie zachowywac...