Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja 111111111

Ciąża?

Polecane posty

Gość to ja 111111111

Witam, proszę o poradę. Zawsze miewałam cykle 32 dniowe.Niedawno byłam chora i ostatni cykl skrócił mi się do 23 dni. Ostatnia miesiączka skończyła mi się 30 stycznia. Kochałam się z chłopakiem i podejrzewam, że mogliśmy troszkę nabroić ;) Po miesiączce miałam normalny śluz, 4 dni później miałam taki jak białko kurze, lepki, rozciągliwy, przeźroczysty i było go dużo. Z chłopakiem kochałam się właśnie wtedy. Teraz od 2-3 dni mam śluz taki biały, gęsty, nierozciągliwy. Pobolewa mnie brzuch, tzn. ściąga, piersi, a raczej sutki są bardzo wrażliwe. Czy jest możliwość, że zaszłam w ciążę? Przez branie antybiotyku w styczniu wszystko mi się rozregulowało... nie wiem już kiedy mam te dni płodne a kiedy nie :/ Jeżeli po ostatniej miesiączce miałabym znowu 32 dniowy cylk, to owulacja powinna być właśnie teraz więc śluz powinien być rozciągliwy (białko kurze) a ja taki już miałam, a teraz jest gęsty, mleczny... czy mogło dojść już do zapłodnienia?

Możliwe, że współżyłaś w najbardziej płodne dni. Masz max 40% szans na ciażę, ale skoro jej nie chciałaś pewnie szanse są większe. Rozumiem, że dzisiaj masz 13dc. Kiedy był stosunek? O ewentualnej ciąży mówi się dopiero po zagnieżdżeniu czyli 6-14dni po zapłodnieniu