Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

peach1

Czego mężczyzna oczekuje od kobiety będąc w związku????

Polecane posty

Peach1 ale chlod to nie bycie zolza. Pokaz mu ze przestalas sie starac. Nie nadskakuj mu. Ladny makijaz do pracy albo babski wieczor. Niech pomysli ze komus mozesz sie spodobac :-) moze poczuje zagrozenie. xoxoxo :-) nie ja wymyslalam z tym maslem choc nie wiem co cie obrzydza

Roopa-makijaże ładne są, babskie wieczory też i nic to nie pomaga:/ On nawet nie czuje jakiegokolwiek ułamka zazdrości nawet jak wychodze w sobote na całą noc na impreze

Chcialabym wiedziec tez jeszcze jedno: a mianowicie czy dla faceta -gotowanie mu- jest bardzo wazne???? Moze to glupie pytanie , ale chcialabym jednak wiedziec, proszę wypowiedzcie sie;)

Gość fghfhf
rzniecia

hmmmm, no moze nie jestem kobieta idealna , ale staram sie w miare moich mozliwosci dawac z siebie tyle ile moge.. Zaznacze, ze chyba jedynie wlasnie mu nie gotuje na codzien a tak poza tym -raczej ok.....

a czytałaś książkę "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy"??? polecam ściągnij ją sobie i poczytaj:)

No właśnie, on ma za dobrze dlatego taki jest! MA wszystko podane na tacy, Ty jesteś zawsze dla niego, on nie musi się starać, bo to Ty stajesz na uszach zeby mu było w związku fajnie.... A jeśli przez chwilę byłabys taką zołzą, to wtedy byłaby zamiana ról... bo meżuś musiałby sie troche nadwyrężyć:)

Gość Mertoro
Mężczyzna potrzebuje od kobiety akceptacji, poczucia bycia potrzebnym i docenionym.

po prostu jesteś dla niego za dobra, Poczytaj książkę:) dobrze Ci radzę. JA miałam kiedyś z chłopakiem podobnie:P ale jak zaczęłam być zołza znającą swoja cenę, od tamtej pory mój stara sie i choćby na rzęsach to adoruje mnie i robi wszystko, abyśmy byli szczęśliwi i jesteśmy, a trwa to już jakieś 2 lata:)

po ślubie się zmieni... hahahahaha :classic_cool: i w ogóle skacz nad nim więcej, to będzie lepiej :P ja proponuję wymienić na inny model - ale jeśli chcesz żeby ten się trochę zdyscyplinował, to nie pozostaje nic innego jak zacząć gościa olewać... idź sobie na zakupy, do fryzjera, wychodź wieczorami, pilnuj komórki, nie sprzątaj, nie pierz, nie gotuj (na pytanie dlaczego nie zrobione to tamto, odpowiedz, że zapomniałaś), zero seksu (ale to zero), za to dużo smsów przychodzących na Twoją komórkę, bądź zołzą :P