Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jttrr

Kobieta powinna mieć pasje

Polecane posty

Tak tak, a jak nie ma pasji to jest pusta - tak mawiał mój ex. Tylko ze kiedy wracałam między 18 a 20 do domu, musiałam posprzatać, wyprać, wyprasować itd, to miałam tyle czasu pasje że ho ho...!

Gość Lilianna33
No wlasnie, a posprzatac tez trzeba, i ugotowac, i zakupy zrobic, a doba jak by nie kombinowac ma wciaz tylko 24 godziny.

No to nie marnujcie czasu na kafe, tylko idzcie do kuchni. Tam jest miejsce kobiety :P

Gość gardenia z kolcmi
Autorko, masz rację - kobieta powinna przejawiać swoje zainteresowania... Nie mogą opierać się tylko na ramieniu mężczyzny. I tyle mojej zgody... Reszta, to dialog dwóch dusz, czy wyższe studia dają dobry zawód? Różnie to bywa... Ja studiuje dopiero teraz, dzieci mam odchowane, pomogłam mężowi skończyć studia. Teraz oni zajmują się domem. Nawet po studiach nie zmienię swojego zawodu, który uzyskałam w zawodówce i w którym pracuję już od wielu lat. Nie zaprzeczam, zarobki bardzo się liczą 4-5 tyś miesięcznie... po zawodówce, w wyuczonym zawodzie. Zawodu nie zmienię, a studiuję dla przyjemności, to co mnie interesuje i to, co pozwala mojej pracy przywdziać "otoczkę"

Gość Lilianna33
Bylam, w kuchni balagan pozostawiony po radosnej tworczosci tlustoczwartkowej, cale szczescie, ze corka sie zlitowala i pozmywala :) Facet daleko, wiec obowiazkow jak i przyjemnosci troche mniej. Basen zamkniety, moge z czystym sumieniem poswiecic dzisiejszy wieczor na pisanie na kafe.

Gość kazdy powinien miec pasje
bo jak nie ma to sie nudzi sam ze soba i boi sie sam zostac nawet na godzine... poza tym marnuje swoj potencjal, ktory gdzies tam tkwi uspiony.