Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jttrr

Kobieta powinna mieć pasje

Polecane posty

Gość jttrr

ciekawe zajęcia, bo przelewa całą miłość na faceta i wszystkie frustracje, a on tylko robi się coraz gorszy. dlatego laski które kończą edukację na szkole średniej,nie mają dobrego zawodu często łapią faceta na dziecko i jest to jedyny cel w ich życiu.

Gość ghyjikl./
jesli ma suuper faceta z którym się nie nudzi to nie musi miec pasji

Gość cascsada
a co jeśli nie ma....? z reszta czy ma czy nie ma fajnie jest miec swoje pasje ja mam ich mnostwo i lubie je rozwijac:)

a co ma wspolnego zawod z pasjami?:O znam duzo ciekawych ludzi z niespotykanymi pasjami-po zawodowce:classic_cool: niejednego wysztalciucha swoja wiedza by zaskoczyli:P

Gość Pierwsze wrażenie
ważne aby facet nie był całym światem dla kobiety, tak aby ona umiala sobie poradzic bez niego i normalnie funkcjonowac

Gość cascsada
Zgadzam się:)

Gość dfk
"jesli ma suuper faceta z którym się nie nudzi to nie musi miec pasji" ale glupie myslenie :o

Gość pomarańczowe niebo
a ja nie mam "hobby" i mam to w dupie :classic_cool:

Gość pomarańczowe niebo
wystarczy mi facet studia i spotkania z przyjaciólką :D ale nuuuda dla was nie hehe :)

jesli ma suuper faceta z którym się nie nudzi to nie musi miec pasji bo jej pasja jest ten supermen:P meczy faceta swoja osoba a pozniej sie dziwi,ze ten super ucikl od pustej lalki:P

tak narzeacie mezczyzni, ale rzadko z ktorym z was mozna porozmawiac o historii albo sztuce. wasza wiedza jest czesto powierzchowna i niekompletna.

Gość dfk
Bo malo ktory facet interesuje sie sztuka :o i nic w tym dziwnego.

Gość popieram powyższy post
Szukam mężczyzny, z którym oprócz innych rzeczy można też czasem porozmawiać o polityce, historii, literaturze, obejrzeć wspólnie jakiś inny film niż komedie i horrory itp. Nie powiem, znam wielu fajnych i oczytanych facetów, ale w związku to co innego. Słowem: gada się fajnie, ale kiedy mężczyzna "odkrywa" seks - inne zainteresowania już nie istnieją.

Gość a po co rozmawiac o polityce
skoro mozna sie bzykac?

dobrze, z ta sztuka to faktycznie bardziej elitarne zainteresowanie. natomiast jesli chodzi o polityke czy historie - wszystko jest dobrze dopoki nie zahaczamy o tematy wymagajce wiecej wiedzy. wtedy delikwent czesto cichnie. :P Bedac kobieta nie naciskam, czesto widzac ze pan juz czuje sie nieco niekomfortowo usmiecham sie grzecznie i zmieniam temat. kobiety musza udawac glupsze niz sa, taka jest prawda. a potem to wyuczenie zostaje.

Nadmienię jeszcze, że nie chodzi mi o nie wiadomo jak erudycyjne wspólne zajęcia. Sama wielu rzeczy nie wiem i chętnie się dowiaduję, np. podczas rozmowy z drugim człowiekiem - on coś się dowie ode mnie, a ja od niego. I to się udaje - do momentu za przeproszeniem, aż pokażę cycki. No ludzie, seks jest ważny, ale to tylko "jedno spośród".

Gość dfk
elitarne :D🖐️ To, ze akurat interesujesz sie historia i wiecej wiesz, nie znaczy, ze wszyscy musi :o Masz rownie doglebna wiedze na temat motoryzacji, elektroniki?

" dobrze, z ta sztuka to faktycznie bardziej elitarne zainteresowanie. " ale walnęłaś depesza :D przecież stwierdzenie sztuka to nic nie mówi jeden taki powiesił na ścianie gówno w woreczku i było to dzieło sztuki

motoryzacji, elektroniki?' motoryzacji wcale, z elektroniki to moze muzyka :P

Nie wiem wiele o elekronice i motoryzacji, jak również o wielu innych rzeczach - i chętnie się dowiem, jeśli facet umie ciekawie o tym mówić to nie ma dla mnie znaczenia że to elektronika a nie historia, chętnie się czegoś nauczę. Chodzi mi o to, żeby w ogóle spędzać czas na tych swoich pasjach. Tym bardziej, że naprawdę znam sporo mądrych i ciekawych mężczyzn z pasją. Ta sytuacja mi trochę przypomina takie XIXwieczne pensje dla panienek: panienka uczy się śpiewu, rysunku, literatury itp. ale tylko po to, żeby i tak zostać dobrze wydaną za gościa, który chwali się, że ma kształconą żonę, ale poza tym do niczego mu to jej wykształcenie nie potrzebne.

Gość fefuku
w końcu jakiś fajny wątek, faktycznie faceci przestają myśleć i traktować kobietę jak partnera do rozmów jak dostaną seks, boże co za prostaki

"w końcu jakiś fajny wątek, faktycznie faceci przestają myśleć i traktować kobietę jak partnera do rozmów jak dostaną seks, boże co za prostaki" Jeśli facet tak robi, to najwidoczniej przedtem rozmawiał tylko po to, żeby coś z tego mieć...jeśli kobieta pociąga mężczyznę intelektualnie, to zawsze będzie chciał z nią rozmawiać.

Gość dfk
Wiec nie twierdz, ze faceci maja powierzchowną wiedze :P

Coś w tym jest niestety :( kiedy facet jest miły zawsze istnieje obawa, że to niezupełnie bezinteresowne. Kiedy tu na kafe jest mowa o tym, że kobiety nie mają pasji czy coś w tym guście to i tak prawie zawsze w kontekście faceta: żeby na nim nie wisiała, żeby była ciekawa dla faceta, żeby go nie przytłaczała swoją miłością. A czemu nie po to, żeby sama była szczęśliwsza, albo miała lepsze perspektywy zawodowe, albo żeby umiała sobie samej ciekawie wypełnić wolny czas?

Gość Lilianna33
Mnie natomiast interesuje tyle roznych spraw, ze po prostu brakuje mi czasu na poswiecenie sie ktorejs z "pasji". Dziecko, studia, praca, facet - to wszystko zajmuje mi mnostwo czasu. Poza tym moje ulubione: sen, wylegiwanie sie w lozku, wylegiwanie sie w wannie, sex, szperanie po internecie, psychologia, dietetyka, rolki w sezonie, wypady za miasto kiedy jest okazja itd... Cale wieki juz nie bylam na basenie chociaz strasznie lubie, to samo scrabble - ostatnio gralam ze dwa lata temu jak nie dawniej, nauka francuskiego - odroczona na czas nieokreslony. No po prostu cholerka na nic nie ma czasu. Chcialabym jeszcze pojsc na kurs salsy, ale to chyba nie predzej niz na emeryturze:( Moze lepiej byloby miec mniej zainteresowan i wiecej czasu. ale sie rozzalilam hehe:)