Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogurcikowi paczek

Śmierć przez powieszenie zobaczcie na statystyki

Polecane posty

Gość jogurcikowi paczek

http://pl.wikipedia.org/wiki/Samobójstwo na dole jest tabelka ... powieszenie 4221osób 75,04% Czy powieszenie nie boli czy jak że to najczęstsza śmierc|?

Gość co ty wiesz o tym
albo zaszczuty :o ofiara spisku itp...

Gość pare prób za sobą
właśnie dlaczego tak sądzisz że mają jeszcze gorzej ?

Gość yyyyyyyyy
Bardzo dużo ludzi się wiesza, a ja wolalabym wypić denaturat albo wbić sobie nóż w szyję

Gość w książce życie po życiu
są relacje osób które wyszły ze śmierci klinicznej, zdarzyło mi sie też czytac relacje samobójców ktrych odratowano i niektórzy móili że dziwne rzeczy się działy po 2 stronie zabicie samego siebie jest traktowane po tej drugiej stronie jak zabicie każdej innej osoby, nie masz do tego prawa, a jesli to zrobisz poniesiesz karę

Gość ;D
zycie jest moje co nie moge sobie robic co zechce...zabiscie samego siebie traktowane jest jak zabicie kogos innego nie sadze bo to jest własna decyzja zasłużona zreszta bo nikt kto sie cieszy z zycia sie nie zabija a ten co sie meczy po co ma sie meczyc dalej ? jestem niski 171 jestem dziwny nie mam dziewczyny mam małego (14,5 na 12cm)mam 21 lat jeszce nie spotkało mnie nic przyjmnego w tym kurwa ,,zyciu,, wypije piwo jestem pijany jestem brzydki zadna dziewczyna nawet niechce ze man gadac i nawet nie mam odwagi sie powesic (tchórz jebany) ale to jest tylko kwestia czasu i sie pytam czy moje cierpienia czy to jest sprawiedliwe ?? a jesli tak to mam pytanie skoro juz wierzycie w tego ,,Boga,, otórz Bóg stworzył cały swiat planety ale cos mi tu niepasuje.... too kto stworzył Boga i tą całą przestrzen gdzie mógł sie stworzyc ten Bóg i stworzyc ten swiat i planety i to wszystko ? przeciez musiał sie dajmy na to stworzyc do czegos w nicosc ale skoro go nie było to jak mógł stworzyc ta nicosc gdzie sie sam w niej stworzył to kto stworzył nicosc? skoro ta nicosc sie sama stworzyła i w niej bóg czy naodwrót to cos musiało wczesniej stworyc to cos przed nimi pytanie a kto stworzy to ,,cos,, w czym sie stworzył Bóg i od czego sie stworzył gdyby stworzył sie sam od siebie to musiało by byc cos stworzone juz przed jego stworzeniem (BOG ZRODZIŁ SIE W NICOSCI) kto stworzył nicosc ?????

Gość do ;D
poruchamy się ? :classic_cool:

Gość ;D
takim sprzecikiem to ja se moge tylko siusiac a po drugie nie polecam sie bo pewnie by mi nie stanał a nawet jesli juz to 15 sek i po robocie... chyba ze chcesz sie posmiac bo jest z czego (14.5 na 12) 0.5 cm w grubosci zrobiłem na cwiczeniach JELQ i innych przez 5 miesiecy dzien w dzien plan treningowy po 45 minut cwiczyłem...rezultaty 0.5 cm grubosci i 0.3 mm długosci stwierdziłem ze sie nie opyla chco moze za 3 lata bym miał normalnego

Gość skorpionicaa
14,5 nie jest taki maly:) i niski tez nie jestes, naprawde nie masz powodow do uzalania sie nad soba. Tez bym sie z checia z toba poruchala

Gość fffggfgfgfgfg
ja tez

Gość asasaassasassasa
szkoda zabierac sobie jedyne zycie jakie mamy..gdy zyjemy jest nadzieja,smierc jest nieodwracalnym końcem

Gość nie wiem już co robić...
ale bog nie istnieje wiec nie ma problemu .

Gość Słuchajcie
wiecie co powiem wam cos od serducha OGÓLNIE całe to zycie planeta układ planetarny WSZECHSWIAT piramidy,budowle azteków.kalendarze majów itp to pierdoły to nie ma sensu...no bo co to za sens wstawac wczesnie rano do roboty i zapierdalac na jakiegos grubasa ?WSZYSTKO JEST POJEANE i tyle

Gość Słuchajcie
a najfajniejsze jest to ze wychodzac z domu kazdy osobnik ludzki patrzy sie na Cb i ocenia ci pod 2 wzgledami...czy by chciał sie z tb ruchac czy nie :D super cały swiat toczy sie wokół jednego aby pozostawic po sobie potomka zaspokojic potzrebyy seksualne i dobrze pojesc i umrzec i to ma sens??? my ludzie jestesmy mega głupi kierujemy sie nadal tylko instynktem ale ale ale kazdy człowiek ocenia cie czy by chciał z TB czy nie bardzo ciekawe heheheh i teraz ktos zerka na Cb i mówi ..ale fajny mmm (jakas laseczka dajmy na to :D) natomiast na drugiej stronie ulicy jakis pedał patzry sie i mówi (noo ale masz pupe) łeeee to jest pojebane nie sadzicie >>???

Rozwińcie , proszę tą myśl, że samobójcy mają po śmierci gorzej, te wyznania niedoszłychy samobójców? Bardzo mnie to interesuje.

Gość Rella
moim zdaniem po smierci jest to samo jak przed urodzinami... czy ktos odczół te dajmy na to iles milionów lat przed własnymi urodzinami :) ??? po smierci jest identyko bo watpie by Bóg istniał ponadto jakby istniało zycie pozagrobowe to Ci wszyscy mordercy złodzieje kwiatkow na cmentarzach itp nie zaznali by spokoju... moim zdaniem wszystko da sie wyjasnic wszystko jest to pewien rodzaj jakis oddziaływan a tak prawde powiedziawszy dobrze ze ludzie wierza w cos po smierci bo to juz wogóle sensu by nie miało za grosza....ponadt dlaczego BOG niby miałby sie nami opiekowac skoro w wszechswiecie jestesmy niczy praktycznie nasz układ planetarny jakby zniknął to nikt by tego nie zauważył takze nadzwyczajni nie jestesmy taka prawda...

Gość Rella
po drugie ludzie którzy przezyli smierc kliniczna opowiadaja historie mrozace krew w zyłach... ja w to wierze ... przypomnijmy sobie własne odczucia,sny gdy mielismy goraczke 39 stopni lub lepiej...a co tu dopiero mówic o odczuciach na kryzysie obumierania mózgu takze to jest prawda ze sa różne przedstawienia sytuacji kurde noo nic nie jest pewne na tym SWIECIE wszystko jest zupełnie inne niz na to wyglada swiat jest pełen złudzen...

Gość ;D
do skorpionicaaa no fakt masz racje ,,nie jest taki mały,, bo jest mikrusem niski tez nie jestem jestem ,,srednio kuruplowaty,, nawet spodni sobie kupic nie moge bo musze skracac ,koszuki mam jak sukienki ale sa nizsi albo na wózkach i zyją nie ma co nazekac... tylko z zycia towarzyskiego musze zrezygnowac bo jestem aseksualny dla kobiet z takim wzrostem ale moze to i nawet dobrze nie bede przyajmniej cierpiał z rozstan ( po pierwszym dogłebnym poznaniu) wystarczajaco mam problemów...

Gość ;D
ale baardzo dzekuje za próbe pocieszenia to tez sie liczy....

Gość za późno
Znam chłopaka, który próbował powiesić się po odejściu dziewczyny. Ktoś go jednak odciął... Teraz jedyne co potrafi to ruszać oczami. Przerażający jest żal w jego oczach kiedy odwiedzamy go,opowiadamy cokolwiek,a n nawet nie potrafi odpowiedzieć :(

Gość za późno
i do w książce życie po życiu Pewnie masz na myśli,że czegoś takiego zakazuje Bóg... Ja w niego nie wierzę,a jeśli istnieje to myślę,że nie jest takim choojem,żeby karać samobójców... Nikt kto na to się decyduje nie jest "zdrowy"... A nikt za chorobę nie odpowiada...

Gość do za pózno
ten co go odciał wiecej zrobił szkody niz pozytku taka prawda...

Gość do za pózno
gdyby mnie tak odcieto to patrzałbym sie z zalem nie dlatego ze nie moge odpowiedziec lecz BŁAGAŁBYM aby mnie ktos DOBIŁ no przeciez to piekło na ziemi lezec i nic ja pierdole dopiero chłopak teraz ma lipe zal pewnie załuje ze to zrobił i w dodatku teski za ta KURWĄ i szuka sposobu aby sie zabic lecz nie moze nic zrobic PRZEJECHANE :(

Gość ;D
ten swiat nie ma sensu kazdy o tym predzej czy pózniej sie przekona nie chce was martwic ale mnie tez zycie zawiodło... :(

Gość zdecydowany ale tchorz
chce to zrobic ale ciagle mam iskierke nadziei ze ze nie mam racji.nie boje sie boga.bo skoro dopuscil do takiej sytuacji to ,to przeciez wiedzial co robi.Przygotowalem dobry sznur,na pewno sie nie zerwie,strach tylko przed bolem.Pewnie za jakis czas moglbym trgo zalowac ,ale nie daje rady tak zyc dalej.Trzymajcie za mnie kciuki by mi sie powiodlo ,bym nie cierpial i nie zosyal roslinka jak w przykladzie powyzej

Gość piotruś_pl
Sama śmierć przez powieszenie nie boli, trzeba tylko dobrać mniej więcej odpowiednią długość sznura, w chwili przerwania rdzenia kręgowego (co trwa krócej niż mrugnięcie okiem) następuje zgon. I tyle. A z tych wszystkich moherów co tu piszą jak to jest po śmierci, kupa śmiechu. Czy naprawdę jest zamknąć oczy, zatkać uszy, zatkać nos gorzej ze smakiem i zmysłem dotyku tu trzeba mieć troszkę wyobraźni i właśnie tak jest po śmierci. A zatem nie masz zmysłów, nie czujesz że żyjesz. Jestem tego pewny czy się zabijesz, czy umrzesz w śnie, nie ma żadnego znaczenia i jedni i drudzy będą jeszcze nieraz w "życiu" i poza nim mieć źle i dobrze.

Gość Ja sie powiesze
Ja właśnie chciałem sprawdzić czy bd mnie to boleć bo właśnie zamierzam to zrobić, tu i teraz, dzięki za pomoc ale ja zrobie to na pasku, zegnajcie pewnie jak już to czytacie wiem co i jak po śmierci.

Gość informatyk____
i jak było ?

Gość Platon652
jaki kraj taka śmierć

Gość MonikaDddd26
tylko w tych statystykach musisz uwzględnić śmierć, która nie była samobójstwem... serio :) podobno to prawda, że przy podduszaniu facet może mieć niesamowity orgazm i wielu panów to testuje! zakłada sobie pętlę np. z paska, oczywiście nie zamierza umrzeć, tylko wali sobie konia będąc podduszonym, czasem kończy się to tragicznie, choć każdy myśli,że mądrze to robi. Gdzieś w necie są statystyki, że bardzo dużo młodych mężczyzn, jeszcze przed 20 ginie w tak głupi sposób. Był nawet taki motyw w jednym odcinku serialu "Bez skazy", jeden z głównych bohaterów chciał się przekonać, czy to prawda z tym orgazmem i pod prysznicem na swoim pasku się podduszał , zaraz za sobą miał ramę prysznica, więc mógł łatwo się podratować, a i tak mało, że zginął. :)