Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggggggggggggggggg

Mam PROBLEM

Polecane posty

Z pewnoscia dosc smarkaty, no coz mam dopiero 18 lat. Moj problem tyczy sie moich dwoch bardzo bliskich kolezanek i mieszkania razem z nimi na studiach na ktore wybieramy sie od pazdziernika. Miedyz nami jest dosc gleboka przyjazn i zawsze wyobrazalysmy sobie ze bedziemy mieszkac razem, a jednak los chce inaczej. Bo kazedej z nas rodzice chca kupic mieszkania i chca zeby kazda z nas mieszkala w swoim mieszkaniu. Na jaki genialny pomysl wpasc zebysmy my moglly razem mieszkac i zeby nasi kochni rodzice sie na to jakos zgodzili? Z gory dzieki za pomoc i dla mnie naprawde to powazny problem!:) Pozdrawiam

Gość bele de jour
kupic mieszkania, zamieszkac w jednym pozostale wynajac. Bedzie kaska i mieszkania na przyszlosc dla kazdej

Gość bele de jour
poza tym w kupie razniej i bezpieczniej

Ale zaden z rodzicow nie chce sie zgodzic na to zebysmy mieszkaly w innym miejscu np przez to ze wiadomo ze jesli mieszkasz u siebie bardzije dbasz o mieszkanie niz osoba ktore je sobie wynajmuje.

Gość pomaranczowa wariatka
a to nie mozna by bylo wytłumaczyc ze tak bedzie taniej? i ze wy trzy checie byc razem i pomagac sobie wzajemnie? a jak juz skonczycie studia [bedac w ktoryms etapie poznacie facetow itp i kazda bedzie wiedziala czego chce,czy bedzie mieszkac w tym samym miejscu, bedzie miala faceta z mieszkaniem czy bez], to wtedy zadecydujecie czy checie zeby rodice kupili wam te mieszkania albo i nie beda potrzebne...