Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loolkaa5

seks bez zabezpieczenia!

Polecane posty

Gość loolkaa5

Hej dziewczyny pomozcie... kochalam sie z moim facetem bez zabepieczenia, 4 dni po miesiaczce, i on nie skonczyl we mnie (mial jeszcze kawalek, bo ze tak powiem "konczylam mu")... czy jest duze ryzyko ze jestem w ciazy?

Gość bershkaa
a co to znaczy,ze miał jeszcze kawałek? do czego kawałek?

Gość loolkaa5
wziełam kutasa do rączki i pierdolnął mi strugę spermy na buzie

Gość bershkaa
O.O

Gość loolkaa5
co za prymityw sie podszywa... mial jeszcze "kaalek" zeby dojsc.. w sensie ze musialam dokonczyc ok minuty, dwie zeby doszedl..

Gość kkkkoooooml
nie nie jestes ,znajdz sobie kalkulator dni płodnych i sie upewnisz

Gość bershkaa
skoro do wytrysku doszlo na zewnatrz to nie masz sie co martwic

Gość loolkaa5
dwa dni pozniej zaczynaly sie plodne..

Gość loolkaa5
a ten plyn co wydobywa sie przed wytryskiem?

Gość dzis i jutro
autorko też jestem w podobnej sytuacji, czekam na miesiączke któa nie nadchodzi :(

Gość loolkaa5
ja niestety nie moge sobie teraz na dziecko pozwolic :) ale gratuluje mimo wszystko. juz wiele razy sie tak kochalam, no ale coz pozostaje ten strach! takze czy ryzyko jest duze? jakby nie patrzec do niczego nie doszlo :/

Gość loolkaa5
niby po 2 tyg juz powinny byc mdlosci, bole piersi itd.. mi nic nie jest, jedynie sennosc ale to zawsze bp maly len ze mnie ;p

Gość dzis i jutro
ja mam niestety większość objawów :(((

Gość loolkaa5

Gość loolkaa5
oj to nieciekawie.. a doszedl w Tobie, tez mialas napewno nieplodne? regularne cykle?

JA ZASZŁAM W CIĄŻE TAK JAK PISZESZ TYLKO TO BYŁ U MNIE 5 DZIEŃ PO OKRESIE :) TERAZ JESTEM W DRUGIEJ CIĄŻY I ZASZŁAM W CIĄŻE KOCHAJĄC SIĘ 2 DNIA PO OKRESIE... PLEMNICZKI PRZEŻYŁY :)

Gość dzis i jutro
nie, nie doszedł we mnie. Byłam kilka dni po okresie, ale jeszcze nie miałam dni płodnych, tzn nie miałam śluzu płodnego. Zdarzyło sie to tylko raz, zawsze się zabezpieczamy :(

Gość dzis i jutro
ostatnie cykle miałam bardzo regularnemco 28 29 dni, dziś mija 29 dzien i nic, a temperature mam 37 st rano i wieczorem, przed okresem zawsze spadala

Gość dzis i jutro
Karolinka nawet nie strasz... :(

nie strasze was dziewczyny jest temat więc odpisuje:) tak było w moim przypadku... zdarza się:) teraz jestem w 9 miesiącu i nie mogę się doczekać dzidzi:) a fakt też miała temperature podwyższona...

Gość loolkaa5
u mnie okres dopiero za 1,5 tygodnia... wiem ze moj sie pilnowal, zreszta ma juz doswiadczenie.. kiedys kochalam sie nawet w plodne bez i nic nie bylo no ale co ja poradze ze sie boje :p

Gość dzis i jutro
od jakiegos czasu mecza mnie straszne bóle głowy, to dało mi do myslenia, wczesniej sie nie martwiłam, wiem ze ludzie kochają sie w ten sposób i nie zachodza w ciaże tak szybko, za pierwszym razem. ..

Gość dzis i jutro
Karolinka wiec zycze szybkiego rozwiązania :)))

Gość jagooooodka
No to kochane macie silne nerwy :-) Kochać się w płodne dni bez zabezpieczenia, to dopiero wyczyn! Chyba, że chcecie być w ciąży - to rozumiem.

Gość dzis i jutro
jagooodka mnie sie tylko raz zdarzylo , i to bez "finału". I przed dniami plodnymi :(

Gość dzis i jutro
Przeciez zajsc w ciaze nie jest az tak latwo, ludzie sie staraja latami, latami tez stosuja tylko i wylacznie stosunek przerywany jako metoda zapobiegania ciazy :( oszaleje...

Gość ona taka
poprostu zrób test i będziesz wiedziała na czym stoisz:) a na przyszłośc lepiej się zabezpieczać, aby nie było takich nerwowych dni:)

Gość dzis i jutro
zrobilam wczoraj popoludniu i wyszedl negatywny. lecz nie mam co do wyniku przekonania :( zrobie jutro rano nastepny ...

Gość Alescie naiwne
Pozachodza takie bździągwy w ciąże, a bzykały się bez zabezpieczenia, ale one strasznie zdziwione, bo przecież nie było dni płodnych, nie było wytrysku. No i potem bedą gadać, że jak to zaszły, jak to możliwe i takie tam w bzdurnych tematach na kafe. Jest stosunek + nie ma zabezpieczenia = duże ryzyko ciąży i już! Plemniki znajdują się przecież w płynie preejakulacyjnym i są zdolne do przeżycia kilku dni, a do tego nie każdy cykl kobiety jest dokładny, ze tak powiem ' z zegarkiem w ręku'. No ale one dalej durne jak w średniowieczu normalnie. Ręce opadają!