Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loolkaa5

seks bez zabezpieczenia!

Polecane posty

Gość ona taka
odczekaj kilka dni najlepiej dla pewności...

Gość Alescie naiwne
Szkoda tych dzieci, ze takie bezmyślna matki i ojcow będą mieć.

Gość dzis i jutro
Alescie naiwne: tobie z pewnoscia nigdy nie przytrafilo sie miec "chwile zapomnienia"

Gość Alescie naiwne
No żesz, nie, nie przytrafiają mi się takie chwile, ani mojemu mężowi. Odkąd podjęłam współżycie, zawsze się zabezpieczam, bo nie jestem bezmyślną gówniarą, która potem dziecko mamusi będzie podrzucać, albo płakać jakei to mam życie ciężkie. Biorę tabletki anty, a kiedy miałm przerwy w ich braniu zawsze mieliśmy przy sobie prezerwatywę. Wszędzie to można kupić, kosztuje kilak zł, więc w czym problem? Jakie chwile zapomnienia? Ja chwile zapomninia to mam jak jestem na diecie i się skusze na czekoladę he he he

Gość dzis i jutro
I ty z pewnoscia jestes bardzo odpowiedzialna, z pewnoscia stosujac tabletki. Tez stosowalam przez 8 lat i wyladowalam w szpitalu wlasnie przez nie. Nie nazywaj nikogo bezmyslnym, jezeli nie potrafisz wykrztusic kilka slow otuchy bo kazdemu moze sie zdarzyc to poprostu przemilcz i przejdz do nastepnego tematu. Gowniara tez nie jestem bo moze sie okazac że mam wiecej lat niz ty.

Gość zal .plll
a kaffe to kula szklana w ktorym wszyscy uzytkownicy przwidza to czy jestes czy nie w ciazy.. alescie naiwne---popieram Twoja wypowiedz.. a traktowanie stosunku przerywanego jako srodka anty..hmmm..zenada.

Gość Alescie naiwne
Mam 29 lat, tabletki biorę od 10 z kilkumiesięcznymi przerwami + przerwa na poczęcie i urodzenie dziecka i mi akurat nie szkodzą. Jest wiele metod antykoncepcji i nie musza to być akurat tabletki, w dzisiejszych czasach każda świadoma i odpowiedzialna para znajdzie coś dla siebie. A 'chwile zapomnienia', które miałyście jak piszecie już wiele razy zdarzają sie tylko 'gówniarzom'co się nie odnosi sie jedynie do wieku, ale do niefrasobliwej postawy wobec życia swojego i ewentualnego dziecka, ktore mozecie tym sposobem 'zmajstrować'.

Gość zal .plll
poza tym co to za radosc z seksu jak pokochasz sie raz(i to nie do konca)a pozniej przez trzy tygodnie latasz po necie zadajac pytania czy jestes w ciazy:( gumka nie gryzie a bedziesz spokojniejsza..a jak facet nie chce(bo pewnie mu zle)to znajdz odpowiedzialnego partnera a nie gowiarza..

Gość dzis i jutro
Alescie: mnie sie zdarzylo to tylko raz w zyciu.

Gość Alescie naiwne
No ale po co ja się produkuję, wy przecież nie chcecie żeby wam ktoś do rozumu przemówił, tylko napisał: Nie martw się, wszystko będzie dobrze, nie ma możliwości żebyście tym sposobem poczęli niechciane dziecko. Możesz tak dalej robić, na pewno nigdy nie wpadniesz, przecież tego nie chcesz! A wiadomo - siłą woli zatrzymasz każdego plemnika, nawet tego najbardziej zdeterminowanego :classic_cool:

Gość dzis i jutro
zal.pl: kafe to nie jest kula szklana do przepowiadania przyszlosci tylko forum na ktorym mozna swobodnie! o wszystkim porozmawiac. Ja tutaj nie szukam odpowiedzi, i nie jestem z tych ktore pisza: boli mnie brzuch czy jestem w ciazy? Poprostu stwierdzam fakt, stało się. odpisalam autorce topiku ze jestem w podobnej sytuacji. Czyli czekam na okres

Gość dzis i jutro
mnie wystarczy ten jeden raz by zapamietac na dlugo swoje grzechy ;]

Gość Alescie naiwne
wtrącę tylko słóko o tym staraniu się przez lata. To też jest wmawianie sobie pewnego scenariusza jako reguły. Owszem sa pary starające się latami, ale sa też takie, którym udaje się za pierwszym podejściem, np. ja i mój mąż. Młoda, zdrowa para powinna zawsze liczyć się z ryzykiem ciąży w przypadku seksu bez zabezpieczenia, a nie siedzieć na kafe i biadolić potem. Dziś i jutro marsz po test, umówić się do lekarza i brac kwas foliowy ;-)

Gość zal .plll
23:13 [zgłoś do usunięcia] dzis i jutro od jakiegos czasu mecza mnie straszne bóle głowy, to dało mi do myslenia, wczesniej sie nie martwiłam, wiem ze ludzie kochają sie w ten sposób i nie zachodza w ciaże tak szybko, za pierwszym razem. .. Twoje slowa...moze brzuch nie ale glowa...:) poza tym test zrob rano najbardziej wiarygodny..a to ze ludzie sie kochajaw ten sposob--inni jedza slimaki,karaluchy, gola glowy Ty tez tak musisz???dorosnij i jezli nie jestes w ciazy niech ta przygoda i ten strach da ci do myslenia..bo dziecko to skarb ale do tej decyzji trzeba dojrzec a nie tak z "przypadku"

Gość Alescie naiwne
Zall, właśnie, nie brzuch ale głowa he he, dobre dobre

Gość przesuszona do mokrej nitki
ja sie kocham ze swoim ok 10ms bez zabezpieczenia , dni plodnie, dni nie plodne. raz tylko we mnie skonczyl a tak zawsze wyskkuje ze mnie i konczy za zewnatrz ;]

Gość zal .plll
przesuszosza a masz dziecko????

Gość dzis i jutro
przeciez ja nie pytam Was czy jestem w ciazy! stwierdzam ze mnie boli glowa, i ze moge byc wlasnie przez to co zrobilam, i co opisala autorka topiku, ej ludzie ludzie :)))

Gość Alescie naiwne
Wiecie co, postawcie i mi diagnozę. Oto objawy: od kilku dni boli mnie z rana głowa, zapewnei dlatego, ze źle sypiam w nocy. Mam wilczy apetyt albo odwrotnie, nie jestem głodna w ogóle. Co to moze być? Ciąża odpada, zbyt długi celibat. Ludzie leczą sie latami, szukają diagnozy, lekarstw, może wy mi kochane pomożecie. Czy którs była w podobnej sytuacji? Plizzzz helllp i co tam jeszcze wypada napisac na takim topiku he he he. Ps. Moje objawy sa jak najbardziej serio, czy myślicie, ze to od zbyt długiego siedzenia na kafe?

Gość przesuszona do mokrej nitki
nie nie mam.

Gość zal .plll
alescie naiwne---przesillenie zimowe--brak slonca..sprawdzialm w fusach od kawy:)

Gość Alescie naiwne
Dzięki zall, zawsze można liczyć na kafe, ufff jak dobrze, ze jednak nie ciąża. Celibat celibatem, ale kto wie he he he Rzeczywiście jak było słonecznei to i mi było lepiej, a od tygodnia pochmurno mam.

Gość dzis i jutro
Wychodze z zalozenia ze co ma byc to bedzie, zawsze sobie poradze. A jezeli natura stwierdzila ze to odpowiedni moment na dziecko to i ten jeden raz wystarczy. A siedze na kafe bo nic lepszego nie mam do roboty, w domu posprzatane, paczki upieczone, sniadanie zjedzone, i urlop w pelni..

Gość zal .plll
do przesuszonej---to mozesz sie wypowiadac w temacie jak bedziesz miec dziecko..bo skad wiesz jak jest z twoja plodnoscia czy plodnosia partnera??????jezli do tej pory nie zmajstrowaliscie dziecka to jest nie przyczyna stosunku przerywanego(w sumie wspolczuje nerwow i myslenia kiedy wyskoczyc u twego partnera) a wlasnie moze problemow z pozniejszym zajsciem w ciaze..

Gość zal .plll
hmmm,..moze jestem glupia na swoje 33 lata ale dla mnie decyzja o dziecku nie byla zrzucana na nature:) tylko w pelni swiadoma..no ale coz... alesice naiwne--:) pozdrawiam wszystkie maniaczki stosunku przerywanego i zwolenniczki natury:)

Gość dzis i jutro
Jeszcze tego brakuje zeby kafe stwierdzala ciaze. Przykladasz krople moczu do czytnika lini papilarnych na laptopie a na kafe odpowiedz: jedna kreska albo dwie :)))

Gość zal .plll
kaffe sprawdza wszystko..kaffe jest wszedzie jak agent tomek..:)

Gość zal .plll
ide cos robic bo kaffe niestety uzaleznia:(

Gość Alescie naiwne
wiesz co, jak zachorujesz, to nie idź do lakarza, nie bierz lekarstw. opisz po prostu na kafe co ci jest, zal ci powrózy z fusów, a jak już poznasz diagnozę to ewentualne swoje wyzdrowienie, albo nie powierzysz naturze ha ha

Gość dzis i jutro
zal .plll no a co ma powiedziec kobieta ktora zawszla w ciaze (odpukac) z wlasnej glupoty, jak nie zrzucic na nature ;] przeciez musze sie jakos pocieszac