Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieter-88854

skonczylem 30 lat i zastanawiam sie coraz czesciej kiedy umre...

Polecane posty

Gość ankieter-88854

tez tak macie, boicie sie smierci...

Gość ankieter-88854
i?

Gość ludzie ratunku................
No chyba każdy boi się śmierci.

Gość tez tak mam jak ty
ok 30-stki dopiero sobie uswiadomilem ze ja naprawde umre

Gość tez tak mam jak ty
i co autorze , powiesz coś jeszcze?

Gość Kika00
Jak chcesz sie dowiedziec kiedy umrzesz to wpisz sobie w google zegar smierci i tam powpisuj co potrzeba i ci obliczy co do sekundy:D wtedy bedziesz spokojny:D hehe^^

Gość ankieter-88854
mysle, ze nalogi niedlugo mnie wykoncza i to, ze czynnie powiedzmy polzawodowo uprawiam jakis tam sport od najmlodszych lat mi nie pomoze...

Gość 222222
ja jak miałam 20 lat to się bałam śmierci, teraz mam 32 i mi przeszło :D

Gość jestem wiecznie młody

Gość ankieter-88854
Gratulacje, ukończyłeś test Aby otrzymać wynik, uzyskaj weryfikacyjne kody dostępu. Dokonaj promocyjnego przelewu PayPal o temacie 'Wpłata Umieramy' na kwotę 1 PLN (Promocja tyczy się Paypal)

Gość ankieter-88854
mgjptajd thx za linka a teraz poprosze kaske na sms bo zmaronowalem kolejnych okolo 5min z zycia...

Gość ankieter-88854
ale nie kazdy w wieku 30 lat

Gość Faithful
Ja się nie boję śmierci, bo wierzę że gdy ta chwilą nadejdzie przyjdzie po mnie Jezus i zabierze do siebie tak jak to obiecał mi i wam wszystkim "...a gdy odejdę i przygotuje wam miejsce wrócę i zachore was do siebie abyście i wy przebywali tam gdzie ja przebywam." jeśli Bóg z nami któż przeciwko nam? W obliczu tego wszystkie przyziemne sprawy stają się prochem i pyłem. Pozdrawiam. Bóg z wami

Gość jestem niesmiertelny
i mam was w dupie

nie, nie mamy tak nie boję sie śmierci boję sie niedołężności i zależności od innych

Gość MaryJen
Możesz zrobić sobie test na http://smierc.org. Ja osobiście też sobie go zrobiłam i jestem bardzo zadowolona, ponieważ pokrywa się z opinią mojego lekarza i wróżki, która mi jakiś czas temu mi wywróżyła, że mam jaszcze życia przed sobą. Mi tyle czasu wystarczy :) Polecam

Gość bo się wkurzę
Wszyscy umrzemy

Ja osobiście też sobie go zrobiłam i jestem bardzo zadowolona, ponieważ pokrywa się z opinią mojego lekarza i wróżki, która mi jakiś czas temu mi wywróżyła, że mam jaszcze życia przed sobą.------------------:D:D:D dawno sie tak nie uśmiałam :D Ja rozumiem ,ze to reklama ale .... :D:D:D

Gość beluczi
ja nie wiem jak to będzie i sie zastanawiam czy będę wiedzieć że umieram czy zachoruje czy zgine w wypadku to ciekawe jak to sie stanie teraz wiele młodych ludzi ginie ot tak albo choroby po prostu konczysz życie i chooj

Witam. O śmierci myślę dziennie nie chcę umierać ale mam tyle tych myśli... czuję ze mi te życie ucieka :( boję się strasznie śmierci i tego co jest po nim Staram się o tym nie myśleć ale co jakiś czas taka myśl przychodzi sama :(

nie pocieszę was - każdy kiedyś umrze . Ale, paradoksalnie do tematu wątku ,każdy moze żyć wiecznie :)

Gość lilit_250
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość Garbata Biedronka
Marszałek, ten od sportów motorowodnych, mówił w wywiadzie, że umarł juz chyba dwa razy i został reanimowany. Wg niego śmierć to chwila, ktorej nie pamiętasmy, a bać to sie można, zniedołężnienia, stanu "warzywa", gdzieś w hospicjum ....